ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Μετάλλια και επιτυχίες για τα κορίτσια του ΑΟΡΓ Βέροιας

Μετάλλια και επιτυχίες για τα κορίτσια του ΑΟΡΓ Βέροιας

Από τον ΑΟΡΓ Βέροιας ανακοινώθηκε:

Με πολύ καλές έως εξαιρετικές εμφανίσεις έκλεισε την αγωνιστική του χρονιά ο ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Δ’ κατηγορίας (παγκορασίδες), στη Β’ Περιφέρεια (Κεντρική –Βόρεια Ελλάδα και Κέρκυρα), γύρισε στη Βέροια με  έξι μετάλλια.

Η ΡΩΞΑΝΗ ΣΙΦΑΛΕΡΑ, αγωνιζόμενη  στην κατηγορία «ΕΛΙΤ», πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο πρόγραμμα με το σχοινάκι και το χάλκινο στο πρόγραμμα χωρίς όργανο. Έχασε την ευκαιρία να είναι μέσα  στα μετάλλια και στο Σύνθετο Ατομικό και στο πρόγραμμα με τη μπάλα, αφού μία άτυχη στιγμή στο πρόγραμμα με τη μπάλα, που τη χρεώθηκε με μεγάλη απώλεια βαθμών, την έβγαλε έξω από το μετάλλια και στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και στο Σύνθετο Ατομικό, που κατετάγη 8η, δηλαδή ήταν μέσα στις απονομές, ανάμεσα σε πάνω από πενήντα αθλήτριες.

Αυτή η απώλεια επηρέασε και το Σύνθετο Ομαδικό  του Συλλόγου, που κατέκτησε την 7η θέση ανάμεσα σε 20 περίπου συλλόγους.

Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΛΑΓΟΜΑΤΗ (2ης χρονιάς παγκορασίδα, έτος γέννησης 2016), παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη από τον προκριματικό αγώνα. Αγωνίστηκε στην κατηγορία των «Αστεριών» και παρά τον τραυματισμό της και το μικρό διάστημα ενασχόλησης με τη Ρυθμική Γυμναστική (ένα χρόνο), κατόρθωσε  να πάρει τρία χρυσά μετάλλια (σχοινάκι, μπάλα και Σύνθετο Ατομικό) και ένα χάλκινο στο πρόγραμμα χωρίς όργανο, ανάμεσα σε πενήντα περίπου αθλήτριες.

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ήταν  9η στο πρόγραμμα με σχοινάκι και η ΑΝΘΗ ΚΟΤΣΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ 10η στο πρόγραμμα χωρίς όργανο, αγωνιζόμενες στην καλή κατηγορία «ΕΛΙΤ» ανάμεσα σε πάνω από πενήντα αθλήτριες.

Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και στις δύο αθλήτριες  αφού τα προγράμματά τους με τη μπάλα, στη 2η ημέρα των αγώνων όπως και της Ρωξάνης Σιφαλέρα, ήταν με αρκετά λάθη και χαμηλές βαθμολογίες, που επηρέασαν και το Σύνθετο Ατομικό τους, αλλά και το Σύνθετο Ομαδικό του συλλόγου για να είναι μέσα ακόμη και στα μετάλλια.

Οι προπονήτριες –αδερφές ΚΙΚΗ και ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΧΩΜΑΤΑ ήταν πάντως ευχαριστημένες με τις αθλήτριές τους, εκτός φυσικά από τα προγράμματα με τη μπάλα, γιατί η φετινή φανταστική αγωνιστική χρονιά του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ έκλεισε πάλι με επιτυχίες και με τη συγκομιδή έξι μεταλλίων.

Και οι δυο τους, γνωρίζοντας την κατάσταση των αθλητριών τους, υποσχέθηκαν μεγαλύτερες επιτυχίες την επόμενη χρονιά (2026 -2027).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *