ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

Η μεγάλη αποδοχή για την υποψηφιότητα της Ολυμπίας Σουγιουλτζή με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Η μεγάλη αποδοχή για την υποψηφιότητα της Ολυμπίας Σουγιουλτζή με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Με σταθερά βήματα, με σύγχρονες αντιλήψεις αλλά και με μεγάλη διακριτικότητα, δυναμώνει καθημερινά την προεκλογική παρουσία της, η Ολυμπία Σουγιουλτζή, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Έχοντας ήδη μια πολύπλευρη και ιδιαίτερα θετική κοινωνική παρουσία στην τοπική κοινωνία, και όντας προβεβλημένο κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας (μέλος της ΝΟΔΕ και του Μητρώου Πολιτικών στελεχών της Ν.Δ.), διαθέτει μεγάλο εύρος γνωριμιών παντού κι αυτό της ανοίγει δρόμους σε κάθε σημείο και σε όλη την κοινωνική διαστρωμάτωση της περιφερειακής ενότητας.

Σε συνδυασμό και με την άριστη επαγγελματική φήμη της επιχείρησης που αναπτύσσει η οικογένειά της στην περιοχή της Αλεξάνδρειας (Χοιροτροφική μονάδα και εμπόριο χοιρινού κρέατος “Γκασνάκης ΑΕ”) όλα αυτά δημιουργούν άριστες προϋποθέσεις εκλογικής επιτυχίας και φαίνεται ότι η επιλογή του Απόστολου Τζιτζικώστα στο πρόσωπό της, δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Ήδη η υποψηφιότητα της Ολυμπίας Σουγιουλτζή γνωρίζει μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο της Ημαθίας κι αυτό αναμένεται να αυξηθεί όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές. Στο μεταξύ η ίδια συνεχίζει να επισκέπτεται όλη την Ημαθία και να επικοινωνεί με τον κόσμο, παραμένοντας το ίδιο απλή και προσιτή όπως την ξέρουν όλοι. Κι αυτό φαίνεται ότι είναι το μεγάλο όπλο της.

Zoomerang.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *