ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

Στη μάχη των δημοτικών εκλογών η Μαρία Καραγιαννίδου από το Βρυσάκι (δήλωση)

Στη μάχη των δημοτικών εκλογών η Μαρία Καραγιαννίδου από το Βρυσάκι (δήλωση)

Μία νέα δυναμική παρουσία που ξεχωρίζει στη μάχη των δημοτικών εκλογών, είναι αυτή της Μαρίας Καραγιαννίδου από το Βρυσάκι του δήμου Αλεξάνδρειας.

Η Μαρία Καραγιαννίδου είναι υποψήφια με τον συνδυασμό “Αξίζουμε καλύτερα” του υποψήφιου δημάρχου Αλεξάνδρειας Κώστα Ναλμπάντη.

Κόρη του Αλεξάνδρου Καραγιαννίδη και της Αναστασίας Σουλιώτη, η Μαρία Καραγιαννίδου γεννήθηκε το 1995 στα Γιαννιτσά Πέλλας και μεγάλωσε στο Βρυσάκι Ημαθίας.

Φοιτεί εξ’ αποστάσεως στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς τον Ιούλιο του 2016 επέστρεψε στην Αλεξάνδρεια και έκτοτε δραστηριοποιείται στο χώρο των διεθνών και εθνικών μεταφορών, όντας παράλληλα στέλεχος της μεταφορικής εταιρείας ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. με έδρα το Βρυσάκι Ημαθίας.

Ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 1ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας. Μιλάει άπταιστα την αγγλική γλώσσα και επαρκώς την ιταλική.

Μιλώντας στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς και στο Zoomerang.gr, η Μαρία Καραγιαννίδου τόνισε: 

Η απόφασή μου να αναμειχθώ στην πολιτική ζωή του τόπου μας βασίστηκε στην πεποίθησή μου ότι η ανάμειξη νέων ανθρώπων στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι πλέον επιτακτική ανάγκη. Η πολιτική ζωή του τόπου μας αφορά και επηρεάζει όλους μας άμεσα αλλά τους νέους ακόμη περισσότερο αφού τώρα πρόκειται να ενταχθούν και να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή τους. Η δράση των νέων ανθρώπων είναι αποτελεσματικότερη καθώς πηγάζει από ζήλο και άδολη αγάπη για τον δήμο μας και τα κοινά αυτού του τόπου. Όταν δε αυτή συνδυάζεται με την εμπειρία των μεγαλύτερων, ήδη μυημένων στα πολιτικά δρώμενα, αποβαίνει ευεργετική για το κοινωνικό σύνολο.

Έχω επιλέξει να μείνω και να δραστηριοποιηθώ στη χώρα μου, στο νομό μου, στο δήμο μας με το νεανικό όραμα της εξέλιξης της Αλεξάνδρειας σε σύγχρονο αστικό κέντρο με ευκαιρίες για τους νέους.

Για το λόγο αυτό, έχοντας μοναδικό μου στόχο την υπευθυνότητα, την πρόοδο και την ευημερία του δήμου μας, διεκδικώ την ψήφο σας στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ», Κώστα Ναλμπάντη.

4 Comments

  • Καλή επιτυχία Μαρία μας !

  • Συγκίνηση μεγάλη

  • Egineeeee

  • Καλη επιτυχια! Το αξιζεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *