ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Αυτοκίνητο “πέταξε” και προσγειώθηκε με την οροφή στη Βέροια (εικόνες)

Αυτοκίνητο “πέταξε” και προσγειώθηκε με την οροφή στη Βέροια (εικόνες)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 6/4 στην οδό Πιερίων στη Βέροια.

Ήταν λίγο πριν τις 12, όταν ΙΧ που οδηγούσε νεαρός άντρας και που κινούνταν επί της οδού Πιερίων, με κατεύθυνση προς το κέντρο της Βέροιας, στο ύψος με την οδό Μαρίνου Αντύπα και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, χτύπησε σε σταθμευμένο όχημα, ανετράπη και κατέληξε με την οροφή στη μέση του οδοστρώματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το αυτοκίνητο «πέταξε» πολύ ψηλά πριν προσγειωθεί με δύναμη στο οδόστρωμα. Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον οδηγό του αυτοκινήτου για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βέροιας, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του αλλά ήταν τραυματισμένος στο κεφάλι.

Από τη σύγκρουση, υπέστησαν ζημιές και άλλα δυο οχήματα.

Στο σημείο έσπευσε και κλιμάκιο της τροχαίας για να διευκρινίσει τα ακριβή αιτία του ατυχήματος αλλά και να διακόψει για αρκετή ώρα την κυκλοφορία επί της Πιερίων, έως ότου απομακρυνθεί το τρακαρισμένο όχημα από την οδική βοήθεια.

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς την είσοδο και έξοδο της Βέροιας, γινόταν από παράπλευρες οδούς και από τον περιφερειακό της πόλης.

Στο σημείο κλήθηκε να συνδράμει και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Δείτε εικόνες του veriotis.gr από το σημείο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment

  • το μυαλο σας και τα ματια σας θα τα εχετε στον δρομο. και οχι στο κινητο. το 75% των οδηγων κανει χρηση κινητου τηλεφωνου εν’ωρα οδηγησης αρκετες φορες. οπως για παραδειγμα οι εμποροι και οι υποψηφιοι. τους βλεπω συνεχεια να μιλανε και να μπαινουν στο facebook με τις ωρες. Απο τα 10 δευτερολεπτα αν παρατηρησετε στα 6 θα κοιτανε το κινητο και οχι τον δρομο κι ας υπαρχει ο συνοδηγος. επισης και στα φαναρια με το που αναψει πρασινο δεν θα ξεκινησει ο οδηγος αμεσως. πρωτα θα βγαλει τα ακουστικα θα κατεβασει το κινητο και υστερα θα βαλει ταχυτητα για να ξεκινησει. νεα νοτροπια. λιγα λογια στα κινητα εν’ωρα οδηγησης κια να λιγοστευει η χρηση τους. αν δεν θελετε να δημιουργηθουν κι αλλα ατυχηματα. και να ειστε υπομονετικοι εσεις οι νεοι οδηγοι. οπως δωσατε με αυτον τον τροπο εξετασεις ετσι θα συνεχισετε να οδηγητε. και ποτέ δεν κορναρουμε με μανια το μπροστινο οχημα για να τον προσπερασουμε αντικανονικα και με νευρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *