ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Δευτεραθλήτριες στο βόλεϊ οι Παγκορασίδες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας! (εικόνες)

Δευτεραθλήτριες στο βόλεϊ οι Παγκορασίδες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας! (εικόνες)

Με μία ακόμη εμφατική νίκη έκλεισαν την φετινή σεζόν οι παγκορασίδες του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. Κέρδισαν άνετα τον Ποσειδωνα Βέροιας με 3-0 σετ (25-19, 25-17, 25-20).

Με αυτή την νίκη σφράγισαν την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Μία μεγάλη επιτυχία τόσο για το βόλεϊ της Αλεξάνδρειας όσο και γενικότερα για τον αθλητισμό όλης της περιοχής μας.

Ένα πρωτάθλημα που χάθηκε στις λεπτομέρειες, για μόλις δύο σετ! Σημείωσαν τον ίδιο αριθμό νικών, όπως φαίνεται και στην βαθμολογία που σας παραθέτουμε, με την πρωταθλήτρια Έδεσσα.

Οι μικρές αθλήτριες της Αλεξάνδρειας τελείωσαν το πρωτάθλημα με έξι συνεχόμενες νίκες χωρίς να χάσουν ούτε ένα σετ!!!

Συνολικά σε 16 αγώνες σημείωσαν 14 νίκες και μόλις 2 ήττες. Μάζεψαν 40 βαθμούς (όταν οι μέγιστος αριθμός φτάνει τους 48), πήραν 43 σετ κι έχασαν 12. Επιδόσεις αξιοθαύμαστες όταν έχουμε να κάνουμε με κορίτσια δεκατεσσάρων και δεκαπέντε ετών !

Στο πρωτάθλημα αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλήτριες:

Χούχα Σοφία, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παπαδήμα Νάσια, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παύλου Μαρία, Παύλου Πέρσα, Παπαεμμανουήλ Έφη, Μάρτου Κατερίνα, Τρύπου Έλσα, Σαλιάρα Νικολέτα, Μαβίδου Μαρία, Μαλάμογλου Άρτεμη, Παπανικολάου Μαρία, Τσέσυ Τσέρι.

Προπονητής: Σταυρόπουλος Γιάννης

Βοηθ. Προπ.: Χατζοπούλου Δήμητρα

Το Αλεξάνδρεια – Γιδάς συγχαίρει τις αθλήτριες, τους προπονητές και την διοίκηση του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ για την άκρως επιτυχημένη φετινή πορεία του τμήματος Πετοσφαίρησης.

Ευχή μας, ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Δείτε εικόνες από την τελευταία εμφάνιση των κοριτσιών στο φετινό πρωτάθλημα:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *