ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου από την Αλίντα Κανάκη

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου από την Αλίντα Κανάκη

Σήμερα η Σελήνη είναι σε τρίγωνο με τον Άρη, και πολλές από εσάς μπορεί να αισθανθείτε έναν αέρα αυτοπεποίθησης, αν και κάπως υπερβολικό. Αυτό ωστόσο μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε κάτι σημαντικό στην καριέρα σας και να σας δώσει την αίσθηση ότι μπορείτε να τα καταφέρετε έναντι των ανταγωνιστών σας. Σε προσωπικά ζητήματα όμως θα πρέπει να κινηθείτε πιο προσεκτικά… Λειτουργήστε έξυπνα, διακριτικά και εκφράστε ένα πιθανό κατηγορηματικό ερώτημα με διπλωματικό τρόπο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κρόνος από τον 10 οίκο σου παρεμβάλει εμπόδια. Μην αφήσεις την κακή διάθεσή σου και την απότομη και τσουχτερή γλώσσα σου να σε απομακρύνει από σημαντικούς ανθρώπους. Θα τους χρειαστείς σύντομα… Αν είσαι μόνη, φτιάξε τις συνθήκες που σε κάνουν να περνάς καλά. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είσαι καλά με τον εαυτό σου! Εάν καταφέρεις να ισορροπήσεις μέσα σου θα δεις τη ζωή με άλλο μάτι.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη από το Ζυγό σε τρίγωνο με τον Άρη απόλαυσε μια μέρα όπου τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο. Απόλαυσέ την. Οι πλανητικές επιρροές θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπάθησε να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και την κοινωνική σου άνοδο.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 11, 20.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Στον αισθηματικό τομέα απόφυγε τις παρανοήσεις και έκφρασε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου. Η θέση του Ερμή ευνοεί την επικοινωνία.  Αργά το βράδυ προσπάθησε να μη δυσαρεστήσεις κάποιον από τους συγγενείς σου.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ρίξε όλο το βάρος των προσπαθειών σου στην προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου καθώς ο Κρόνος από τον Αιγόκερω ασκεί επιρροή στον 7ο οίκο σου. Στα αισθηματικά ζητήματα προβλέπεται βελτίωση σήμερα. Κάποιες παρεξηγήσεις θα λυθούν και θα επανέλθει η ηρεμία.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 11, 22.

ΛΕΩΝ

Η μέρα θα είναι αρκετά καλή, με τη Σελήνη στο Ζυγό, ιδιαίτερα προς τις απογευματινές ώρες. Η έντονη δραστηριότητα, οι πρωτοβουλίες σου και οι καλές ιδέες θα σε βοηθήσουν μελλοντικά. Και στον συναισθηματικό τομέα τα πράγματα είναι καλύτερα, τουλάχιστον όσον αφορά μια συζήτηση που θα κάνεις με το σύντροφό σου. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψεις ότι κάποιοι ενεργούν παρασκηνιακά εις βάρος σου. Σύντομα όμως θα έχεις τη δυνατότητα να τους εξουδετερώσεις με επιτυχία! Ο Κρόνος ευνοεί τον 5ο οίκο σου! Στον οικονομικό τομέα κάνε προσεκτική διαχείριση, γιατί κάποιες απολαβές πάνω στις οποίες είχες ποντάρει ίσως καθυστερήσουν κι άλλο. Η στενότητα των οικονομικών περιθωρίων ανακόπτουν προσωρινά την πρόοδό σου.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 11, 24.

ΖΥΓΟΣ

Με το τρίγωνο Σελήνης – Άρη κάνε μια νέα αρχή σήμερα στον τομέα της ζωής σoυ που αισθάνεσαι ότι το έχεις περισσότερη ανάγκη. Εάν είναι ένα ξεκίνημα σε προσωπικό επίπεδο, η διαδρομή θα είναι μακρά και ευτυχισμένη. Είσαι πολύ σχολαστική στις επαγγελματικές σου κινήσεις και αυτό θα σε προφυλάξει από τις κακοτοπιές. Πρόσεξε ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαχείριση χρημάτων.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο του Πλούτωνα στο ωροσκόπιό σου σε πιέζει υπερβολικά. Σου αναθέτουν σήμερα μια συγκεκριμένη αποστολή, γιατί γνωρίζουν ότι είσαι σκληρά εργαζόμενη και ικανή. Δεν πρέπει να τους απογοητεύσεις. Φρόντισε όμως να μην χαλάσεις τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους. Βάλε επίσης φρένο στις τρελές σου δαπάνες! Εξέτασε προσεκτικά τον προϋπολογισμό σου και θα διαπιστώσεις ότι έχεις ξεφύγει αρκετά με τις καταναλωτικές σου τάσεις.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 11, 26.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αμφιβάλεις για τις ικανότητές σου και η ανασφάλεια δεν σε αφήνει να κάνεις αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά. Η ανάδρομη πορεία του Δία δημιουργεί καθυστερήσεις. Κάνε ένα μικρό διάλειμμα, επικέντρωσε την προσοχή σου στα καθήκοντά σου και ξεκίνα. Μην προσπαθείς να αποφύγεις τις ευθύνες. Άλλωστε κάτι τέτοιο δεν είναι του χαρακτήρα σου. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, κάτι που θα σε δυσαρεστήσει αρκετά.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, ευνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 18.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ουρανό στον 5ο οίκο σου θα βρεθείς σε δίλημμα και η μόνη αξιόπιστη βοήθεια που μπορεί να σου δοθεί θα είναι το ένστικτό σου. Βασίσου σε αυτό για να πεις τα ναι και τα όχι της μέρας. Μην αποσπάται η προσοχή σου στον επαγγελματικό τομέα από τη χαοτική συμπεριφορά των γύρω σου γιατί θα πάει η μέρα σου χαμένη.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ναρκοπέδιο θυμίζει η σημερινή μέρα και θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση με τον Δία σε ανάδρομη πορεία! Σε στιγμές που αισθάνεσαι ότι δεν αντέχεις άλλο, αποστασιοποιήσου για λίγο από το πρόβλημα για να δεις πιο καθαρά μπροστά σου. Μην πελαγοδρομείς και χάνεις χρόνο και ενέργεια με θέματα ανάξια λόγου. Εμπιστεύσου την κρίση σου και άφησέ την να οδηγήσει τις πράξεις σου.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 18.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια μεταβολή στο εργασιακό περιβάλλον κρούει τον κώδωνα του κινδύνου μέσα σου με τον Ερμή να επηρεάζει τον 2ο οίκο σου. Διατήρησε την πνευματική σου διαύγεια και την εγρήγορση και ετοιμάσου για κάθε πιθανό ενδεχόμενο. Βελτίωσε τις διατροφικές σου συνήθειες και φρόντισε να βρεις χρόνο για ξεκούραση.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 12, 20.

Αλίντα Κανάκη

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *