ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου από την Αλίντα Κανάκη

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου από την Αλίντα Κανάκη

Ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό και σήμερα πρέπει να παραμερίσεις κάθε τι μικρό και ασήμαντο που σε απασχολεί, είτε διορθώνοντας το είτε αφήνοντας το για μια καλύτερη χρονική στιγμή. Είναι ωστόσο η μέρα που ίσως να πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στην προσωπική σου ζωή και να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές! Αν είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση, που η εξελικτική της πορεία οδηγεί στο γάμο, μην καθυστερείς πια την απαραίτητη συζήτηση και τον καθορισμό της ημερομηνίας. Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτη είναι ανέντιμο να «παίζεις» παράλληλα σε πολλά ταμπλό, γιατί δεν μπορείς να αποφασίσεις. Ήρθε η ώρα να πάρεις αποφάσεις. Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ

Με τη θέση του Ουρανού στο ωροσκόπιό σου, προσοχή στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται ψηλότερα από σένα. Είσαι έτοιμη για δράση και οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου σε σχέση με την επαγγελματική σου δραστηριότητα. Δείξε υπομονή και μεγάλη προσοχή, τόσο στα οικογενειακά, όσο και στα επαγγελματικά θέματα.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόσεχε να μην κάνεις λάθη στη δουλειά σου! Μην είσαι αφηρημένη και προσπάθησε να οργανωθείς. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι θα υπάρξουν ευχάριστα νέα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον 9ο οίκο να σε ευνοεί. Αν είσαι δεσμευμένη είναι ιδανική μέρα για να βγεις με το σύντροφό σου. Ωραία μέρα επίσης για τις singles για μια νέα γνωριμία. Πρόσεξε όμως το άτομο που θα σε κερδίσει να είναι ελεύθερο.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κρυφές καταστάσεις και συγκρούσεις με το φιλικό ή οικείο περιβάλλον σου, θα σε προβληματίσουν ιδιαίτερα με την θέση του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς να επηρεάζει τον 10 οίκο σου. Κινήσου με προσοχή για να μην επέλθουν ρήξεις. Τα αρνητικά γεγονότα στη ζωή έχουν σκοπό να σε κάνουν να βρεθείς σε ένα στάδιο αυτογνωσίας. Τα άστρα σε συντροφεύουν με τη θετικότερη ενέργεια στο στάδιο αυτό.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα με τη Σελήνη στον Τοξότη! Σύντομα θα κάνεις ένα καινούριο βήμα προς όφελός σου, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μια καινούρια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε αισθηματικό δεσμό! Πριν κάνεις όμως τα όποια βήματα, πρέπει να είσαι σίγουρη ότι είναι αυτό που ζητάς ή έχεις ανάγκη.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14.

ΛΕΩΝ

Αν είσαι μόνη είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό! Όσο πιο πολύ σκέφτεσαι ανάμεσα στις επιλογές που έχεις, τόσο πιο πολύ μπλέκεσαι ανάμεσα στα θέλω και στα πρέπει. Εάν είσαι δεσμευμένη, εκτίμησε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεσαι με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επιλύσεις τα προβλήματα μέσα από συζήτηση.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στα έξοδά σου γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα με τον Δία σε ανάδρομη πορεία. Όσο για την αισθηματική σου ζωή, εκεί περνάς μια όμορφη φάση, με πολλή κατανόηση και αγάπη. Μια έξοδος με καλούς φίλους θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε γεμίσει ενέργεια. Κάνε και κάτι για τον εαυτό σου.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 13, 16.

ΖΥΓΟΣ

Εξωτερικά ερεθίσματα (ίσως από άτομα της οικογένειάς σου) εμποδίζουν το γάμο σου ή τις συνεργασίες σου με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη. Μην αφήνεις κανέναν εξωγενή παράγοντα να σε χειραγωγεί! Άλλαξε και «φώτισε» την εικόνα σου. Μια νέα δραστηριότητα θα είχε θαυμάσια επίδραση στο ηθικό σου.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες έχει η μέρα πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα που υπόσχονται ανάπτυξη, αργή μεν αλλά σταθερή με τη σύνοδο του Ήλιου. Μην βιάζεσαι! Καλλιτεχνικές δραστηριότητες και νέες γνωριμίες έχει επίσης το σημερινό μενού. Ερωτικά, αν είσαι αδέσμευτη, εμφανίζεται κάτι νέο. Ζήσε το με ρεαλισμό και προφύλαξη, αν κρίνεις ότι κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 18.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για να λύσεις διάφορα θέματα μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια. Να έχεις μια σταθερή γραμμή δράσης και οργανώσου για να είσαι αποδοτική. Στα οικονομικά σου επικρατεί χάος αυτήν την περίοδο, αν και είσαι άτομο λογικό και συγκρατημένο. Μην ξοδεύεις πολλά για θέματα σπιτιού, γιατί σίγουρα θα ξεφύγεις με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 22, 10.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και μια σύγχυση συναισθημάτων που θα σε κάνουν να νιώσεις από τη μια αρκετά ευαίσθητη και από τη άλλη θα ξυπνήσουν τη διάθεσή σου για προσφορά με την Αφροδίτη στον 4ο οίκο σου! Κάποια δεδομένα στις σχέσεις σου πιθανό να αλλάξουν, παρόλο που μπορεί να μην είσαι αυτήν τη στιγμή ψυχολογικά έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πράγματα είναι λίγο πιο ήρεμα σήμερα με τη θέση του Ήλιου από τον Ταύρο στον 4ο οίκο σου. Αν δεν είσαι σε φόρμα, μη διαπραγματεύεσαι και μην υπογράφεις συμβόλαια. Η διαρκής εσωτερική σου ένταση κουράζει το σύντροφό σου. Αφιέρωσε λίγο ποιοτικό χρόνο στο ταίρι σoυ για να ισορροπήσεις τη σχέση σου αλλά και για να ηρεμήσεις κι εσύ λίγο από την πίεση της καθημερινότητας.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10.

ΙΧΘΕΙΣ

Η αρνητική στάση του συντρόφου σου ίσως σε γεμίσει με ανασφάλειες και άγχος με το τετράγωνο του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό σου. Κάνε υπομονή, τα πράγματα θα καλυτερεύσουν πολύ σύντομα. Πρόσεξε το ανοσοποιητικό σου σύστημα! Ενίσχυσε τον οργανισμό σου με βιταμίνες και καλά θα κάνεις να χαλαρώσεις γιατί το άγχος σε επιβαρύνει αισθητά.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη , διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12.

Αλίντα Κανάκη

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *