ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα για τις φίλες του BEYOND! (εικόνες)

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα για τις φίλες του BEYOND! (εικόνες)

Στην οδό Βετσοπούλου 97, εδώ και λίγες ημέρες άνοιξε τις πόρτες του το ολοκαίνουργιο κατάστημα γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ με το όνομα “BEYOND”. Ιδιοκτήτριες είναι η Δέσποινα και η Κική Κιρτικίδου. Δύο νέα κορίτσια με όρεξη για δημιουργία και αγάπη για την μόδα ήρθαν για να δώσουν μια διαφορετική πρόταση στην Αλεξάνδρεια καθώς το κατάστημα πληρεί τους ορούς ενός μοδάτου Showroom!

Στο BEYOND θα βρείτε γυναικεία casual μοδάτα ρούχα σε προσιτές τιμές που ανανεώνονται κάθε εβδομάδα με νέες αφίξεις αλλά και μια σειρά ενδυμάτων που θα ολοκληρώσει τις βραδυνές σας εμφανίσεις με τσάντες και αξεσουάρ! Η ποικιλία των ρούχων είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να καλύψει οποιοδήποτε σωματότυπο και να ανταποκριθεί στο στυλ κάθε γυναίκας!

Για να σας ευχαριστήσουν για την στήριξη και την αγάπη που τους έχετε δείξει από τα πρώτα κιόλας βήματα του BEYOND, οι ιδιοκτήτριες του καταστήματος ετοίμασαν για Όλη την Μεγάλη Εβδομάδα, έναν μοναδικό διαγωνισμό. Με αγορές άνω των 30€,  3 τυχερές θα διεκδικήσουν μέσω κλήρωσης πλούσια δώρα! Στόχος του καταστήματος είναι ο συνδυασμός της ποιότητας των ρούχων και των προσιτών τιμών. Το χαμόγελο της κάθε πελάτισσας είναι η ανταμοιβή τους καθώς πιστεύουν ότι κάθε γυναίκα είναι μοναδική!!

Η κλήρωση θα γίνει το Μ. Σαββατο μετά το κλείσιμο του καταστήματος και οι νικήτριες θα ανακοινωθούν στα social media του “BEYOND”..

Το κατάστημα σας εύχεται Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση με υγεία!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ΚΙΚΗ

BEYOND FASHION

Βετσοπούλου 97, Αλεξάνδρεια

Τηλ: 2333 305060, Email: [email protected]

Βρείτε το BEYOND στο Facebook:Beyond-Fashion

Ακολουθήστε μας στο Instagram: beyond.fashionboutique

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *