ΕΡΓΑΣΙΑ posted by

Νέες θέσεις γιατρών και κοινωνικών λειτουργών στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας

Νέες θέσεις γιατρών και κοινωνικών λειτουργών στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας

Ειδήσεις για ενίσχυση της δημόσιας υγείας και νέες υπηρεσίες που φέρνουν νέες θέσεις εργασίας βγήκανε την περασμένη εβδομάδα

Αφορμή στάθηκε η επίσκεψη στελεχών διεθνών οργανισμών στην Ημαθία με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Άγγελου Τόλκα κατά την οποία συζητήθηκε η απασχόληση προσφύγων στην γεωργία.

Όπως τονίσθηκε στις ενημερώσεις, έρχονται τοποθετήσεις γιατρών και κοινωνικών λειτουργών μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Νοσοκομείο Βέροιας και το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας κοντά στα οποία υπάρχουν δομές φιλοξενίας προσφύγων. Αυτό το προσωπικό θα εξυπηρετεί συνολικά τις δομές υγείας και όχι μόνο πρόσφυγες.

Επίσης, ειδικά για την Αλεξάνδρεια, έχουν ήδη σχεδιασθεί νέες θέσεις εργασίας για διοικητικές υπηρεσίες στην περιοχή για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται.

Ο Ημαθιώτης Υφυπουργός φαίνεται να έχει βαλθεί, μέσα σε 3 μήνες, να αλλάξει την εικόνα της Ημαθίας, εντός και εκτός χώρας! Μένει να το δούμε. Και κυρίως, μένει να δούμε εάν θα το καταφέρει η εάν η έκτακτη προκήρυξη των Εθνικών εκλογών θα βάλει φρένο στα σχέδιά του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *