ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Πήραν τηλέφωνο σε γυναίκα στην Αλεξάνδρεια και είπαν πως η κόρη της σκότωσε σε τροχαίο ένα παιδί

Πήραν τηλέφωνο σε γυναίκα στην Αλεξάνδρεια και είπαν πως η κόρη της σκότωσε σε τροχαίο ένα παιδί

Πριν από δύο ημέρες είχαμε δημοσιεύσει κείμενο και βίντεο της αστυνομίας με αφορμή ένα περιστατικό εξαπάτησης ηλικιωμένης γυναίκας στα Γιαννιτσά (κλικ ΕΔΩ).

Δυστυχώς οι φόβοι της αστυνομίας πως τα κρούσματα θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές, επιβεβαιώθηκαν.

Όπως ενημερώθηκε το Αλεξάνδρεια-Γιδάς, σήμερα Πέμπτη 13 Ιουνίου άγνωστος άντρας τηλεφώνησε σε ηλικιωμένη γυναίκα σε περιοχή της Αλεξάνδρειας παριστάνοντας τον αστυνομικό και της ανακοίνωσε πως η κόρη της προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα και σκότωσε ένα παιδί.

Μάλιστα μέσα από το ακουστικό ακουγόταν κλάματα της υποτιθέμενης κόρης που προκάλεσε το δυστύχημα. Το ανησυχητικό είναι πως  ο άγνωστος άντρας ήξερε και τα μικρά ονόματα της οικογένειας τα οποία ανέφερε στο τηλεφώνημα.

Από την γυναίκα ζητήθηκαν 10.000 ευρώ για να μην αποκαλυφθεί το συμβάν. Στη συνέχεια υπήρξε και δεύτερο τηλεφώνημα αυτή τη φορά από γυναίκα η οποία και εκείνη ανέφερε πως είναι αστυνομικός και εκ νέου εξήγησε το συμβάν στην κυρία που τηλεφώνησε και της ζήτησε χρήματα.

Όπως ήταν λογικό δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση και ευτυχώς ειδοποιήθηκε αμέσως η οικογένεια και στη συνέχεια η αστυνομία με το περιστατικό να λαμβάνει τέλος.

Ενημερώστε όσους περισσότερους φίλους και συγγενείς μπορείτε για να είναι ενήμεροι για τα συγκεκριμένα κρούσματα.

Δείτε ξανά το βίντεο της αστυνομίας παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *