ΜΟΥΣΙΚΗ posted by

Ένα τραγούδι φόρος τιμής για τα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι με Αλεξανδρινή συμμετοχή (βίντεο)

Ένα τραγούδι φόρος τιμής για τα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι με Αλεξανδρινή συμμετοχή (βίντεο)

Οι “The Messengers” είναι μια rock μπάντα με έδρα στον Βόλο. Υφίσταται τα τελευταία τρία χρόνια με εμφανίσεις σε ευρωπαϊκές γιορτές μουσικής, στον Βόλο και την Θεσσαλονίκη.

Αποτελείται από τέσσερα μέλη, τους: Κωνσταντίνο Παπατζήμο, Ηλία Χατζηστεφανίδη, τον Γιώργο – Φίλιππο Μπόγδο και τον Κάρολο Πασιντέλη. Ο Κάρολος Πασιντέλης είναι από την πόλη μας την Αλεξάνδρεια.

Οι “The Messengers” πρόσφατα ανέβασαν στο YouTube το τραγούδι “Blazing Choir” θέλοντας να αποδώσουν φόρο τιμής στα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι:

Από τις τραγωδίες και τον πόνο πηγάζει έμπνευση, δημιουργία και αισιοδοξία. Το παρακάτω τραγούδι είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για να αποδώσουμε φόρο τιμής στα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι. Ένα τραγούδι το οποίο γράφτηκε για να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη , να τη βοηθήσει να καταλάβει τη σοβαρότητα του συμβάντος και να δώσει ελπίδα για καλύτερες μέρες. Άδικα χάθηκαν ψυχές , αλλά κανείς δεν πεθαίνει αν δεν τον ξεχάσουμε … Είμαστε οι “The Messengers “ και σας ευχόμαστε καλή ακρόαση.

Δεν ξεχνάμε 23/7/18.

«Αν δεν καούμε εμείς πώς θα φωτιστεί η νύχτα;»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *