ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Κι άλλους δρόμους κλείνει η αστυνομία στην Αλεξάνδρεια για τον 15Αύγουστο

Κι άλλους δρόμους κλείνει η αστυνομία στην Αλεξάνδρεια για τον 15Αύγουστο

Μετά τη χτεσινή ανακοίνωση της απόφασης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη της Αλεξάνδρειας με αφορμή το πανηγύρι του 15Αύγουστου (κλικ ΕΔΩ), από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκαν και άλλοι δρόμοι που θα κλείσουν στην πόλη μας.

Διαβάστε:

Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια θρησκευτικών εκδηλώσεων και εμποροπανήγυρης στην πόλη της Αλεξάνδρειας από 13 έως και 15 Αυγούστου 2019, αποφασίζουμε:

Κατά το χρονικό διάστημα από 13 προς 14-08-2019 , από 14 προς 15-08-2019 και από 15 προς 16-08-2019, κατά τις ώρες από 20:00΄ έως 06:00΄, έκαστης ημέρας,

α) την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, στάσης και στάθμευσης, στην οδό Δ. Βετσοπούλου, από τη συμβολή της με την Ταγματάρχη Γεωργούλη έως τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου,

β) την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, στις οδούς: -Παύλου Μελά, Κομνηνών και Αριστοτέλους, από τη συμβολή τους με την οδό Νικολάου Πλαστήρα έως τη συμβολή τους με την οδό Δ. Βετσοπούλου, -Εθνικής Αντιστάσεως, Ναούσης, Πελοποννήσου και Κομνηνών, από τη συμβολή τους με την οδό Βιζυηνού έως τη συμβολή τους με την οδό Δ. Βετσοπούλου και -Γρηγορίου Λαμπράκη, από τη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχη Γεωργούλη έως τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού των ανωτέρω οδών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παρακείμενες οδούς.

Οχήματα εκτάκτου ανάγκης θα διέρχονται κανονικά επί των ανωτέρω οδών, εφόσον αυτό απαιτηθεί.

Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετούνται, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες μελέτες, με ευθύνη και μέριμνα της Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αλεξάνδρειας και θα αφαιρούνται με το πέρας των εκδηλώσεων έκαστης ημέρας.

Η σήμανση καθώς και τα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμόζονται, θα είναι σύμφωνα με τις ανωτέρω με α/α 4 και α/α 5 σχετικές, καθώς και με τις Προδιαγραφές και Οδηγίες Σήμανσης Εκτελούμενων Έργων των Οδηγιών Μελετών Οδικών Έργων (ΟΜΟΕ – ΣΕΕΟ), σύμφωνα με την Απόφαση του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (ΔΜΕΟ/Ο/613/16-02-2011, ΦΕΚ 905, τ.Β΄ 20-05-2011).

1 Comment

  • εκεινεσ τισ μερεσ ελατε στα φαναρια της βετσοπουλου με ελ.βενιζελου να δειτε τι γινετε!!!!!! αστυνομευση μηδεν, ο θεος να βαλει το χερι του να μην γινει κανενα ατυχημα με παιδια που τρεχουν (στον υποτιθεμενο κλειστο δρομο) και κανουν ποδηλατο αλοιμονο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *