ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

“Ακόμη και οι νεράιδες φορούν γυαλιά”: Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl

“Ακόμη και οι νεράιδες φορούν γυαλιά”: Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΦΟΡΟΥΝ ΓΥΑΛΙΑ

Εκδόσεις: Τζιαμπίρης Πυραμίδα

Συγγραφέας: Sienna Williams

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Η Κασσάνδρα, η μικρή νεράιδα είναι στεναχωρημένη. Έχει πρόβλημα με την όραση της. Όσο και αν προσπαθεί όλα πηγαίνουν στραβά. Κανένα ξόρκι της δεν πάει καλά. Είναι βέβαιη πως χρειάζεται γυαλιά. Αυτό όμως για εκείνη είναι μεγάλος φόβος. Πιστεύει πως στο Νεραιδοσχολείο της θα γίνει λόγος για σχόλια. Και έτσι αποφασίζει να μην φορέσει. Τι θα γίνει όταν τα μαγικά της ξόρκια αρχίζουν να δημιουργούν προβλήματα; Θα μπορέσει κάποιος να την πείσει να φορέσει τα γυαλιά οράσεώς της;

Ένα παραμύθι για όλους τους μικρούς αναγνώστες που έχουν από μικροί προβλήματα όρασης. Καταλαγιάζει τις σκέψεις και τις ανησυχίες τους και τους προετοιμάζει για το νέο αυτό στάδιο στην ζωή τους. Μια γλυκιά ιστορία με απλό και κατανοητό λεξιλόγιο, όμορφη εικονογράφηση και με διακριτική προσέγγιση σε ένα «λεπτό» ζήτημα που απασχολεί τόσο τα μικρά παιδιά όσο και τους ίδιους τους γονείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *