ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Ήταν ένας νέος άνθρωπος μόνο 23 ετών..

Ήταν ένας νέος άνθρωπος μόνο 23 ετών..

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ημαθίας μετά την χθεσινή είδηση του 23χρονου άνδρα που έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας στο κενό από τρίτο όροφο πολυκατοικίας (κλικ ΕΔΩ).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Veriotis.gr, ήταν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν ένας δυνατός γδούπος έβγαλε τους γείτονες στα μπαλκόνια για να δουν τι συνέβη και βρέθηκαν απέναντι σε ένα σοκαριστικό θέαμα.

Ένα άψυχο αντρικό σώμα κείτονταν στο δρόμο μέσα στα αίματα. Κάλεσαν αμέσως ένα ασθενοφόρο και την Αστυνομία και κάποιοι, καταφέρνοντας να ξεπεράσουν το πρώτο σοκ, κατέβηκαν στο δρόμο, μήπως και μπορούσαν να κάνουν κάτι. Μάταια. Ο θάνατος του άνδρα ήταν ακαριαίος, με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ να το επιβεβαιώνει κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Βέροιας.

Τα πρώτα άτομα που είδαν το περιστατικό ήταν μια γυναίκα, ένας άνδρας και ένα μικρό κορίτσι, που σοκαρισμένοι από τo συμβάν, δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί. Το ίδιο σοκαρισμένοι και όσοι έτυχε να περνούν από το σημείο σχεδόν αμέσως.

Οι Αστυνομικοί φτάνοντας στο συμβάν, πήραν καταθέσεις και πληροφορίες από τους γείτονες και τους οικείους του αυτόχειρα, ενώ απέκλεισαν την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο νεαρός αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του. Το είχε προσπαθήσει στο παρελθόν με τον ίδιο τρόπο, χωρίς να τα καταφέρει.

Ήταν μόλις 23 ετών…

Συλλυπητήρια στους οικείους του..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *