ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Ένα ακόμα τροχαίο στη γνωστή στροφή του Αράχου – επιβάλλεται η δημιουργία κόμβου

Ένα ακόμα τροχαίο στη γνωστή στροφή του Αράχου – επιβάλλεται η δημιουργία κόμβου

Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το σαββατοκύριακο στην γνωστή στροφή για τον Άραχο στον δήμο της Αλεξάνδρειας.

Στο παρελθόν ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αράχου Αβραάμ Παναγιωτίδης έχει αποστείλει γραπτές προτάσεις με μετρήσεις και στατιστικά για τον συγκεκριμένο δρόμο τόσο στην περιφέρεια όσο και στον δήμο Αλεξάνδρειας.

Ο κ. Παναγιωτίδης έλεγε τότε και πιστεύουμε πως και τώρα επιμένει στην άποψή του πως είναι απαραίτητη η δημιουργία κόμβου στο συγκεκριμένο σημείο.

Ευτυχώς στο τελευταίο τροχαίο σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές και δεν υπήρχαν τραυματισμοί.

6 Comments

  • να πειτε τους εξυπνους που θελουν κομβους λες και ειναι ο περιφερειακός στην θεσ/νίκη ότι ούτε τα αμάξια φταίνε ούτε και οι δρόμοι.Όταν στο όπλο(αυτοκινητο)μπαινει το βλημα (ελληνας οδηγος) Μέσα τι περιμένετε να γινει?ας πάνε με τα όρια.Και αλλα θα έγραφα αλλά δεν αξίζει.τα βλήματα δεν γίνονται λουλούδια.γκουντ ναιτ.

  • Εσύ θεώρησε ποιο έξυπνος με αυτά που γράφεις ε? Μαο Μάο…το ξέρεις πολύ καλά το σημείο και μιλάς έτσι…και ναι οι κάτοικοι του χωριού είναι ποιο έξυπνοι από εσένα και ναι θέλουν κόμβο …μήπως ζηλεύεις κιόλας?

  • Ο πρόεδρος έκανα γραπτές εισηγήσεις και προς τον δήμαρχο και στην περιφέρεια και πήρε να μην πω τι. Παρόλα αυτά όμως στις εκλογές πάλι τους ίδιους στήριξε με πίστη και αφοσίωση γιατί είναι γλυκειά η καρέκλα. Ιδίως τον δήμαρχο.

  • bob απο που εισαι αν επιτρεπεται? και τι δουλεια κανεις?

    • δεv έχει σημασία από που είσαι η η δουλειά του καθενός.Όταν σε όλη την Ευρώπη τα τροχαία ατυχήματα έχουν σημαντικές τάσεις μειώσης και εδώ στην Ελλάδα και μόνο εχουμε αύξηση 50%.Τώρα πιοι είναι μαο μαο η ποιος δεν αξίζει ούτε καν να το πω.αρεβουαρ.

  • πονάει η αλήθεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *