ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

Επέστρεψε στην μόδα μετά από πολλά χρόνια και θα το βλέπουμε παντού το χειμώνα!

Επέστρεψε στην μόδα μετά από πολλά χρόνια και θα το βλέπουμε παντού το χειμώνα!

Δεν χρειάζεται κανείς να είναι ειδικός σε θέματα styling, αλλά ούτε και fashion icon για να παρατηρήσει το νέο trend που θα μας απασχολήσει το φετινό χειμώνα.

Ήδη από πέρυσι είδαμε την τάση που κυριάρχησε με τα μεγάλα κοκαλάκια-τσιμπιδάκια στα μαλλιά που αποτέλεσε must σε κάθε στυλάτη εμφάνιση.

Φέτος καλωσορίζουμε την εξέλιξη αυτού του trend, μιας και το φετινό φθινόπωρο-χειμώνα θα βλέπουμε παντού στέκες και κορδέλες!

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια βλέπουμε να επιστρέφουν στην μόδα, στοιχεία της αγαπημένης δεκαετίας των 90’s, όπως τα crop tops, το καρό μοτίβο, τα ρούχα με διαφάνειες ή τα δίπατα παπούτσια-πλατφόρμες.

Φέτος λοιπόν, straight from the 90’s, έρχονται οι στέκες!

Ναι ναι, οι στέκες  επέστρεψαν και ήρθαν για να μείνουν. Και όχι δεν μιλάμε για εκείνες τις λεπτές, διακριτικές, σχεδόν μη ορατές στέκες, αλλά για μεγάλες, με έντονα χρώματα, ιδιαίτερα υφάσματα και στολισμένες με πέτρες στέκες.

Μεγάλες πολυεθνικές της μόδας έχουν κυκλοφορήσει την δική τους εκδοχή, ενώ εντυπωσιακές στέκες έχουν κάνει την εμφάνιση τους και σε βιτρίνες της πόλης μας.

Θα το τολμούσες;

Και γιατί όχι θα σου πω εγώ, αφού με ένα μόνο αξεσουάρ, μπορείς να κάνεις το outfit σου πολύ πιο ενδιαφέρον και να είσαι και πιο in fashion από ποτέ.

Το βέβαιο είναι πως σε λίγο καιρό το trend θα είναι παντού γύρω μας!

Επιμέλεια στήλης:

Ειρήνη Μπενίσκου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *