ΤΟΠΙΚΑ posted by

Με πριόνια έκοψαν τρεις κολώνες της ΔΕΗ στο hot spot της Βέροιας – έπεσε η μία

Με πριόνια έκοψαν τρεις κολώνες της ΔΕΗ στο hot spot της Βέροιας – έπεσε η μία

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα είναι από νωρίς το πρωί το camp φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Αγία Βαρβάρα Βέροιας, έπειτα από πτώση κολώνας της ΔΕΗ που βρίσκεται έξω από το στρατόπεδο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr, άγνωστοι πριόνισαν τρεις κολώνες της ΔΕΗ που βρίσκονται έξω από το camp και τροφοδοτούν με ρεύμα όλο το στρατόπεδο. Άγνωστο παραμένει το πότε προκλήθηκε η δολιοφθορά, καθώς σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση των υπευθύνων του camp και των υπαλλήλων της ΔΕΔΔΗΕ που έφτασαν στο σημείο, οι δράστες έκοψαν με πριόνι τις κολώνες, αλλά όχι τελείως, αφήνοντας τον δυνατό αέρα που φυσούσε στην περιοχή να… τελειώσει τη δουλειά.

Τελικά, κατέρρευσε μία μόνο κολώνα και ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε κάποιος από το σημείο. Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα…

Οι υπεύθυνοι της δομής έφτασαν στο στρατόπεδο γύρω στις 7 το πρωί όπου και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί και κάλεσαν την Αστυνομία και συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ για να απομακρύνει τα πεσμένα καλώδια και την κολώνα από το δρόμο και να κάνει μια πρώτη αυτοψία.

Συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ θα εργαστεί εκτάκτως σήμερα για την πλήρη αποκατάσταση της ζημιάς (αντικατάσταση κολώνας, επισκευή των άλλων δύο και επανασύνδεση καλωδίωσης).

Δείτε εικόνες:

1 Comment

  • Λύθηκε το πρόβλημα εκεί με αυτήν την ενέργεια…πάμε για το επόμενο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *