ΜΟΥΣΙΚΗ posted by

Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα η Βέροια: Δείτε ποια τραγουδίστρια φέρνει στη Γιορτή Σοκολάτας!

Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα η Βέροια: Δείτε ποια τραγουδίστρια φέρνει στη Γιορτή Σοκολάτας!

Ένα γυναικείο όνομα «φωτιά» αναμένεται να έρθει στα μέσα Δεκεμβρίου στη Βέροια, για συναυλία στο πλαίσιο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr, η τραγουδίστρια, που αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα κορυφαία γυναικεία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και κάνει καριέρα και στο εξωτερικό, θα έρθει για ένα μοναδικό live στη Βέροια και συγκεκριμένα στη Γιορτή Σοκολάτας!

Ποια θα εμφανιστεί λοιπόν στη «γλυκιά» αυτή χριστουγεννιάτικη γιορτή;

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα που αναμένεται να λιώσει το κοινό με το «fuego» της και αναμένεται να φέρει και πολύ κόσμο από κοντινές πόλεις.

Η «Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής» διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά από την αντιπεριφέρεια Ημαθίας και ενώ πέρυσι έγινε μόνο σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια, λόγω… έλλειψης χώρου στην πλατεία Ελιάς, φέτος επιστρέφει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας με τον πιο… «καυτό» τρόπο.

Η φετινή Γιορτή Σοκολάτας θα πραγματοποιηθεί σε δύο… δόσεις, από τις 14 έως 19 Δεκεμβρίου σε οικισμούς του νομού Ημαθίας και στη Βέροια από 20 έως 22 Δεκεμβρίου 2019.

2 Σχόλια

  • ετσι μπραβο στην ΚΕΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ FOYREIRA οχι μαρτάκη…….

  • Τη φουρέιρα δε τη φέρνει ο δήμος Βέροιας αλλά η Περιφέρεια. Αυτά προς ενημέρωση αυτών που βιάζονται να κρίνουν….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up