ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Ο Γιάννης Κυρόπουλος μίλησε στην Τατιάνα για την Κατερίνα και την απόφαση του δικαστηρίου

Ο Γιάννης Κυρόπουλος μίλησε στην Τατιάνα για την Κατερίνα και την απόφαση του δικαστηρίου

Στην εκπομπή «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» της Τατιάνας Στεφανίδου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ μίλησε σήμερα Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 ο Γιάννης Κυρόπουλος από την Αλεξάνδρεια.

Ο κ. Κυρόπουλος αναφέρθηκε στην πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση που συγκλόνισε πριν από μερικά χρόνια το πανελλήνιο όταν η 14χρονη κόρη του Κατερίνα Κυρόπουλου έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα.

Δείτε το βίντεο:

2 Σχόλια

  • Μπράβο Γιάννη. Πολύ καλά τα είπες.Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε την Κατερίνα.Εναν άγγελο.Ίσως να είναι η αιτία να αλλάξουν λίγο τα πράγματα με κάποιους ασυνείδητους που δέν λογαριάζουν κανένα στους δρόμους καρμανιόλες.Ελπίζω ο δολοφόνος να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Πρέπει η Πολιτεία να περάσει το σωστό μήνυμα.

  • Πραγματικά όλοι λυπηθήκαμε για το χαμό της Κατερίνας αυτού του αξιαγαπητου παιδιού.Δυστυχώς όμως η Αλεξάνδρεια έχει μεγάλο πρόβλημα στο συγκεκριμένο ζήτημα. θα πω ένα περιστατικό… κυκλοφορεί ένα αυτοκίνητο, ωρες ώρες με 5-6 πιτσιρίκια μέσα γύρω στην ηλικία των 15 το οποίο τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα χωρίς να σταματάει στα stop. Σε ένα σταυροδρόμι αν δεν πήγαινα με τριάντα και δεν φρέναρα εγκαίρως θα με εμβόλιζε στα πλάγια , και είχα και τα παιδιά μου μέσα. Ανάλογο περιστατικό είχε και η φίλη μου με το ίδιο αυτοκίνητο. Ποιος λοιπόν θα σταματήσει αυτά τα ανήλικα πριν γίνει το κακό; Ποιος; Ποιος; Ποιοοοοοοοοοοοοοοοοος;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up