ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

“Μόνο θλίψη για όσες και όσους επιλέγουν να καθυβρίζουν την Ελληνική Αστυνομία”

“Μόνο θλίψη για όσες και όσους επιλέγουν να καθυβρίζουν την Ελληνική Αστυνομία”

Ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

“Μόνο θλίψη για όσες και όσους επιλέγουν να καθυβρίζουν την Ελληνική Αστυνομία για να ικανοποιήσουν ιδεοληπτικές εμμονές και περιθωριακά κομματικά ακροατήρια.

Μόνο θλίψη για όσες και όσους ενώ καθυβρίζουν, αμέσως μετά και χωρίς καμία ντροπή κάνουν χρήση του δικαιώματός τους να προστατεύονται από τα ίδια τα όργανα της τάξης που τόσο άδικα συκοφαντούν και στοχοποιούν.

Ας γνωρίζουν όλες και όλοι αυτοί ότι δεν χωράνε ούτε αστεϊσμοί, πολλώ δε μάλλον ύβρεις και ειρωνίες στα όργανα της τάξης που με αυταπάρνηση, αίσθηση του καθήκοντος και ακεραιότητα καθημερινά βάζουν στήθη μπροστά για τη δική μας ασφάλεια.

Ας γνωρίζουν ότι ο Ελληνικός λαός ξέρει να διακρίνει την ειλικρινή συγγνώμη από τα μισόλογα των δήθεν απολογητικών ανακοινώσεων.

Ας γνωρίζουν ότι ο Ελληνικός λαός περιβάλλει με εμπιστοσύνη την Αστυνομία μας και είναι υπερήφανος για την μέγιστη πλειοψηφία των λειτουργών της. Λειτουργοί, που πρώτοι αυτοί ξέρουν να καταδικάζουν και να απομονώνουν κάθε κακή συμπεριφορά μέλους τους, όταν αυτή συμβαίνει, όπως το ίδιο κάνει κάθε επαγγελματική ομάδα που σέβεται τον ρόλο και την αποστολή της στην κοινωνία.

Αυτόκλητους δικαστές με μόνιμες ψευδαισθήσεις μάλιστα για ιδεολογικά αλάθητα, δεν τους έχει ανάγκη η κοινωνία μας.”

3 Comments

  • Έχετε απόλυτα δίκαιο κύριε.
    Αλλά και όλοι αυτοί οι αστυνομικοί που πριν μπουν στο σώμα είναι το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ και σε μια στιγμή γίνονται ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ,

  • Ζήτησε συγνώμη η κυρία Κασιμάτη , το θέμα θεωρείται λήξαν. Μακάρι να ζητούσαν συγνώμη και κάποιοι άλλοι που ειρωνεύονται τους Μακεδόνες Αγρότες και τους λένε να πάνε τα τεύτλα στη Κουμουνδούρου…

  • υπαρχει καποιος λογος που δεν ανεβαζετε ολα τα σχολια??
    αν δεν υπαρχει καποια εξηγηση τοτε μπορω να φανταστω καποιους λογους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *