ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

1.300 στελέχη στους τομείς του Κινήματος Αλλαγής – συμμετοχή προσώπων από τον δήμο Αλεξάνδρειας

1.300 στελέχη στους τομείς του Κινήματος Αλλαγής – συμμετοχή προσώπων από τον δήμο Αλεξάνδρειας

37 Τομείς Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Στους Τομείς συμμετέχουν περισσότερα από 1300 στελέχη του Κινήματος Αλλαγής όπως ανακοίνωσε ο Γραμματέας του Κινήματος Μανώλης Χριστοδουλάκης (κεντρική εικόνα).

Πληροφορίες του Αλεξάνδρεια-Γιδάς αναφέρουν πως ανάμεσα στα 1.300 στελέχη θα υπάρξουν και πρόσωπα από τον δήμο της Αλεξάνδρειας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Συνδυάζοντας ακαδημαϊκή, επιστημονική, επαγγελματική και πολιτική κατάρτιση, μαζί με την απαιτούμενη πολιτική ανανέωση, με νέους ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά, πάντα φυσικά αξιοποιώντας τη γνώση των εμπειρότερων στελεχών.

Οι Τομείς αναλαμβάνουν την προγραμματική επεξεργασία των θέσεων του κόμματος και τις καθημερινές πολιτικές μας παρεμβάσεις στα πολιτικά ζητήματα που ανακύπτουν. Προτεραιότητα μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στην Ελληνική κοινωνία, να είμαστε το στήριγμα της, να αναδεικνύουμε και να λύνουμε θέματα. Ασκούμε μαχητική, υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση. Με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και της χώρας.

Για πρώτη φορά, η συγκρότηση των Τομέων Πολιτικής γίνεται μετά από ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος που έγινε προς όλα τα στελέχη και τα μέλη μας, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα παραμείνει ανοιχτή. Για να κάνουμε πράξη αυτό που έχουμε προαναγγείλει. Να δώσουμε την ευκαιρία στη βάση μας να βάλει το δικό της λιθαράκι στη διαμόρφωση των πολιτικών προταγμάτων με τα οποία απευθυνόμαστε ξανά στην ελληνική κοινωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *