ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Ένα σπίτι κάηκε ολοσχερώς στη Νάουσα και σοβαρές ζημιές υπέστησαν άλλα δύο

Ένα σπίτι κάηκε ολοσχερώς στη Νάουσα και σοβαρές ζημιές υπέστησαν άλλα δύο

Μάχη 14 πυροσβεστών με τις φλόγες

Σκηνές πανικού επικράτησαν τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου 2019 στη Νάουσα, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε σπίτια στην παλιά πόλη.

Σύμφωνα με το Veriotis.gr, ήταν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας ειδοποιήθηκε για φωτιά σε κατοικίες στην περιοχή «Αλώνια» και συγκεκριμένα στις οδούς Καρατάσου και Αγίου Θεοφάνους.

Έντρομοι οι ιδιοκτήτες και οι γείτονες πετάχτηκαν από τα σπίτια τους προσπαθώντας να κάνουν ότι μπορούσαν για να περιορίσουν τη φωτιά που έμενε ανεξέλεγκτη. Στο συμβάν έσπευσαν άμεσα για την κατάσβεση συνολικά 14 Πυροσβέστες με 6 οχήματα από Νάουσα και Βέροια, όπου έπειτα από πολύωρη μάχη με τις φλόγες, κατάφεραν να περιορίσουν και να σβήσουν τη φωτιά πριν αυτή επεκταθεί και σε άλλες κατοικίες που βρίσκονταν πολύ κοντά.

Τρεις κατοικίες, οι οποίες ήταν εφαπτόμενες, υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές από την πυρκαγιά, ενώ η μία εξ αυτών καταστράφηκε ολοσχερώς. Ευτυχώς τα σπίτια εκκενώθηκαν εγκαίρως και δεν κινδύνευσε κανείς, ωστόσο οι ιδιοκτήτες αν και καλά στην υγεία τους, είναι σοκαρισμένοι. Το πρώτο φως της ημέρας αποκάλυψε το μέγεθος της καταστροφής.

Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Δείτε εικόνες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *