ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το Χριστουγεννιάτικο βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl!

Το Χριστουγεννιάτικο βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Ρεμπέκα Γκέρλινγκς

Προτεινόμενη Ηλικία:3+ Ετών

Τι μπορεί να πάει τόσο στραβά στο εργαστήρι του Άγιου Βασίλη; Τα πάντα θα σου πω. Τα ξωτικά τα οποία κουράζονται πολύ τις ημέρες των εορτών ξαφνικά συνειδητοποιούν πως όλα όσα τους συμβαίνουν θα τους κάνουν να μην προλάβουν το μοίρασμα των δώρων. Η κορδέλα δε γλιστράει, το χαρτί περιτυλίγματος δε φτάνει και το χειρότερο απ’ όλα χάνεται η λίστα με τα δώρα. Τα ξωτικά όμως υπόσχονται στον Άγιο Βασίλη να βρουν λύση μέχρι εκείνος να ξυπνήσει. Και αυτό γίνεται και ο Άγιος Βασίλης ξεκινάει για την γη! Όμως και πάλι στην διαδρομή αντιμετωπίζει αναποδιές. Τι θα συμβεί όταν στο τελευταίο σπίτι που πρέπει να αφήσει το δώρο βρεθεί και δεύτερος Άγιος Βασίλης; Ποιος πήρε άραγε τη θέση του;

Μια χαρούμενη Χριστουγεννιάτικη ιστορία γεμάτη ανατροπές, μπελάδες αλλά και τη μαγεία των εορτών που στο τέλος της εμφανίζεται ο πραγματικός υπεύθυνος. Ελάχιστο ομοιοκατάληκτο κείμενο, υπέροχη εικονογράφηση αλλά και η ιστορία που είναι γεμάτη δράση και εξελίξεις κάνουν το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ανυπομονώντας για την έλευση του Άγιου Βασίλη.

Και αν ήσασταν καλά παιδιά, δώρα θα πάρετε διαλεχτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *