ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Θερμό ευχαριστήριο από τη Δώρα Κουρκουτά και την οικογένειά της για την πρωινή περιπέτεια

Θερμό ευχαριστήριο από τη Δώρα Κουρκουτά και την οικογένειά της για την πρωινή περιπέτεια

Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου 2019 στην οικεία της δικηγόρου της πόλης μας Δώρας Κουρκουτά.

Επικοινωνήσαμε με την κυρία Κουρκουτά και μας είπε τα εξής: 

Θα ήθελα προσωπικά και εκ μέρους της οικογένειάς μου να ευχαριστήσω τους αστυνομικούς της Αλεξάνδρειας που κατέφτασαν πρώτοι στο σπίτι μας στην πρωινή περιπέτεια που είχαμε. Ευχαριστούμε θερμά τους πυροσβέστες της πόλης μας και τον Διοικητή κ. Αμανατίδη Ιωάννη που προσωπικά συντόνισε την επιχείρηση της κατάσβεσης στο σπίτι μας αλλά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μας επισκέφτηκε πολλές φορές και μετά το συμβάν. 

Ευχαριστούμε την εταιρία του κ. Αχιλλέα Κοσκώτη που ανέλαβε την φύλαξη του σπιτιού μας επί 24ωρου βάσεως. 

Θα ήθελα να πω πως η φωτιά εκδηλώθηκε στην ταράτσα του σπιτιού μας, σε σημείο που δεν είναι προσβάσιμο σε ανθρώπινο χέρι. Εικάζουμε πως προήλθε από βραχυκύκλωμα σε καλώδια που υπήρχαν εκεί. 

Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω ανώνυμο κύριο που χτύπησε το θυροτηλέφωνο του σπιτιού μας 8 παρά τέταρτο το πρωί και μας ενημέρωσε για τη φωτιά. Η ενημέρωσή του ήταν καταλυτική για να αποφευχθούν τα χειρότερα στην οικογένειά μας. Επειδή δεν γνωρίζω ποιος ήταν και θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά, τον παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. 

Τέλος ευχαριστώ θερμά όλους εκείνους που επικοινώνησαν μαζί μου όταν πληροφορήθηκαν για το συμβάν και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο. 

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *