ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Το άγνωστο ανθρώπινο δράμα πίσω από την παρολίγον αυτοκτονία στη Γέφυρα Κούσιου

Το άγνωστο ανθρώπινο δράμα πίσω από την παρολίγον αυτοκτονία στη Γέφυρα Κούσιου

Εδώ και δύο μήνες κοιμάται στο αυτοκίνητο

Μία τραγική προσωπική ιστορία αποκαλύπτεται πίσω από το περιστατικό που σήμανε συναγερμό στις αρχές το βράδυ της Τρίτης. Όπως περιγράφει το Veriotis.gr, το τελευταίο δίμηνο ο 47χρονος άνδρας, Αλβανικής καταγωγής, έχει ως σπίτι του το αυτοκίνητό του μια και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δεν εργάζεται.

Απεγνωσμένος, πήρε την απόφαση να πηδήξει από την Γέφυρα Κούσιου κάτι το οποίο είχε εκμυστηρευθεί λίγα λεπτά νωρίτερα στον δικηγόρο του. «Ήμουν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε στο τηλέφωνο μαζί του. Η απόγνωση για τα οικογενειακά και οικονομικά του προβλήματα ήταν τόσο μεγάλη που πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Δεν θέλω να ζήσω άλλο…» ήταν τα τελευταία του λόγια πριν κλείσει ο τηλέφωνο, τονίζει ο δικηγόρος του, Μιχάλης Χασιώτης.

«Έδρασα αμέσως ειδοποιώντας τις αρχές»

Αμέσως μετά την επικοινωνία τους και κατανοώντας την έντονη ψυχολογική πίεση κάτω από την οποία βρισκόταν ο 47χρονος, ο δικηγόρος Μ. Χασιώτης έσπευσε στις αρχές τις οποίες και ενημέρωσε. «Λειτούργησα αυτόματα ώστε να σώσω μια ανθρώπινη ζωή» δηλώνει ο ίδιος και συμπληρώνει: «Περιέγραψα τη δραματική μας συνομιλία στους αστυνομικούς με κάθε λεπτομέρεια για το σημείο που μου είχε πει ο άνδρας και η κινητοποίησή τους ήταν άμεση.

Νιώθω την ανάγκη να τους ευχαριστήσω και το έχω κάνει μέσω επιστολής. Μέσω της δικής μου παρέμβασης ένας άνθρωπος μεταπείστηκε μετά τους άψογους χειρισμούς του διαπραγματευτή» λέει ο 35χρονος δικηγόρος Μιχάλης Χασιώτης. Ο ίδιος πάντως διατηρώντας το δικηγορικό του απόρρητο δεν θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις που υπεισέρχονται στα προσωπικά ζητήματα του πελάτη του, ο οποίος νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *