ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Παρέμβαση Βεσυρόπουλου για τις ρυθμίσεις – πότε ανοίγουν οι 24 δόσεις τι ισχύει για τις 12

Παρέμβαση Βεσυρόπουλου για τις ρυθμίσεις – πότε ανοίγουν οι 24 δόσεις τι ισχύει για τις 12

Σε λειτουργία θα τεθεί προσεχώς ηλεκτρονική πλατφόρμα στο TAXISNET για τις αιτήσεις της νέας πάγιας ρύθμισης οφειλών προς το Δημόσιο σε 24 δόσεις. 

Αν και η ενημέρωση που υπήρχε το τελευταίο διάστημα ήταν πως η ρύθμιση θα ξεκινούσε τον Απρίλιο 2020, νεότερες πληροφορίες μιλάνε πως ύστερα από παρέμβαση του υφυπουργού οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου, η ρύθμιση των 24 δόσεων θα ξεκινήσει από τις 24 Φεβρουαρίου 2020.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμα και εκείνοι που έχουν κάνει την ρύθμιση των 12 δόσεων που τρέχει εντός του Ιανουαρίου 2020, θα έχουν το δικαίωμα της υπαγωγής και στη ρύθμιση των 24 δόσεων που θα ανοίξει τον Φεβρουάριο, κάτι που μέχρι σήμερα δεν γινόταν.

5 Comments

  • Επιτέλους! Να μην χάσουμε τη ρύθμιση των 120 δόσεων, γιατί χαθήκαμε!

  • Καναμε ρυθμιση με τις 120 δοσεις με αποτελεσμα απο 1-2-2020 να μας κανουν κατασχεση στην συνταξη δεν ξερει τι του γινεται και να του πειτε αν μπορει να το διαψευσει.

  • Κάτσε ρε μεγάλε!! Ακόμη δεν ήρθε η 1/2/2020, πότε πρόλαβαν και σου κάνανε κατάσχεση;;;;
    Και πριν σου κάνουν, κάνε εσύ τη ρύθμιση των 24 δόσεων για τα υπόλοιπα που οφείλεις.!

  • Να βγει ο ιδιος και να διαψευσει αν ο ΕΦΚΑ εχει αποστειλει κατασχετιρια σε κοσμο που παρ οτι κανανε τις 120 δοσεις δινει εντολη για κατασχεση συνταξης η μισθου,και εφαρμοζει την αμελεια της ΑΑΔΕ που οφειλε να τον ενημερωσει οτι εγινε ρυθμιση.

  • Να κάνετε παρέμβαση και για τα 38 λεπτά που πλήρωσαν οι εκκοκιστές της περιοχής μας για το βαμβάκι.Δώστε deminimis και σε μας ,γιατί με 38 λεπτά το κιλό μέσα έχουμε μπει. Η πείτε στους εκκοκιστές να μας πληρώσουν την χρηματιστηριακή τιμή βάμβακος που ήταν 48 λεπτά όταν παραδώσαμε ή δώστε μας deminimis εσείς σαν κυβέρνηση τη διαφορά των 10 λεπτών ή δώστε μας έκπτωση στο πετρέλαιο που καίμε στα αγροτικά μηχανήματα μας. Κάντε κάτι γιατί ο Ημαθιώτης βαμβακοπαραγωγός έχει γονατίσει. Οφείλετε και οι 4 βουλευτές Ημαθίας να τοποθετηθείτε πάνω σε αυτό το θέμα και να μας βοηθήσετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *