ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Σειρά παιδικών βιβλίων από την POWER BOOK Girl για αυτήν την εβδομάδα

Σειρά παιδικών βιβλίων από την POWER BOOK Girl για αυτήν την εβδομάδα

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ….(ΣΕΙΡΑ)

{ΓΕΝΝΑΙΟ /ΚΑΛΟ /ΕΥΓΕΝΙΚΟ/ΤΑΚΤΙΚΟ}

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Τζέν Πόρτερ

Προτεινόμενη Ηλικία:2+ Ετών

Ένα μικρό αγόρι προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους φόβους του. Να καταλάβει ποιες πράξεις του είναι καλές. Να νιώσει σπουδαίο δίνοντας χαρά και κάνοντας ευγενικές χειρονομίες και τέλος να βάλει σε τάξη οτιδήποτε δεν έχει μπει. Ο μικρός ήρωας των ιστοριών περνάει διάφορες καταστάσεις και γεγονότα που θα τον βοηθήσουν να μάθει να κατέχει τις αρετές της γενναιότητας, της καλοσύνης, της ευγένειας καθώς και να είναι τακτικό.

Μια σειρά τεσσάρων βιβλίων που ενθαρρύνει τα μικρά παιδιά να αποκτήσουν κοινωνικές δεξιότητες με δημιουργικό και χαρούμενο τρόπο. Τους προτρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται συναισθήματα και συμπεριφορές. Επιπλέον η απλή και ευχάριστη εικονογράφηση δίνει την δυνατότητα για καλύτερη αντίληψη του βιβλίου. Ακόμη το ελάχιστο κείμενο που είναι απλό και όχι απλοϊκό συμπληρώνει και επεξηγεί την εικόνα. Τέλος οι σκληρές σελίδες του ευνοούν τη χρήση ακόμη και από πολύ μικρή ηλικία. Γνωρίστε στα παιδιά σας τη σπουδαιότητα των αρετών αυτών και δώστε τους αφορμή για σκέψη σε αντίστοιχες δικές τους πράξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *