ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Δύο στα δύο για τον ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας και αυτή την Κυριακή – νίκες για παιδικό και ανδρικό τμήμα!

Δύο στα δύο για τον ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας και αυτή την Κυριακή – νίκες για παιδικό και ανδρικό τμήμα!

Δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για την Ακαδημία Μπάσκετ ΑΘΛΟΣ και την Κυριακή που μας πέρασε.

Αρχικά η Παιδική ομάδα, που προελαύνει αήττητη στον όμιλο της στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ, πέρασε και το εμπόδιο του Αετού Κιλκίς επικρατώντας στο γήπεδο της Μελίκης με σκορ 70-21.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι το προπονητικό επιτελείο του ΑΘΛΟΥ δεν χρησιμοποίησε καθόλου τους δύο πιο έμπειρους  αθλητές του, Στάκταρη και Μούτσα, που αγωνίστηκαν δύο ώρες αργότερα με την ανδρική ομάδα στην Κατερίνη, παίρνοντας οι υπόλοιποι αθλητές το «βάρος» της συγκεκριμένης αναμέτρησης πάνω τους.

Το τέλος του πρώτου γύρου θα βρει την παιδική ομάδα του ΑΘΛΟΥ να αγωνίζεται εκτός έδρας στη Γουμένισσα με στόχο ένα ακόμη ροζ φύλλο.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας (Κυριακή 26 Ιανουαρίου) η δράση μεταφέρθηκε στην Κατερίνη με την ανδρική ομάδα του Άθλου να ρίχνεται στη μάχη της 14ης αγωνιστικής της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Αντίπαλος της η ομάδα των Πανθήρων Κατερίνης  με τον «νεανικό» ΑΘΛΟ να θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να επιτύχει τον στόχο του που δεν είναι άλλος από μια άνετη παραμονή στην πρώτη χρονιά του στην μεγάλη κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η ομάδα της πόλης μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με επιμέρους σκορ 0-7 έδειξε τις διαθέσεις της στον αντίπαλο.

Η μεγάλη παραγωγικότητα στο παιχνίδι συνεχιζόταν για τον ΑΘΛΟ με αποτέλεσμα να διατηρεί  το προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τον ΑΘΛΟ νικητή με σκορ 96-68 πραγματοποιώντας μια πολύ πειστική εμφάνιση δείχνοντας ότι μπορεί να ελπίζει σε ένα πολύ ευοίωνο μέλλον.

Το ερχόμενο Σάββατο 1 Φεβρουαρίου η Ακαδημία ΑΘΛΟΣ  θα φιλοξενήσει τον Πιερικό Αρχέλαο  σε ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι  με την ομάδα της πόλης μας να επιζητά άλλη μια νίκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *