ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

22 άτομα ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία για τα επεισόδια στο Αγκαθιά – Αγροτικός Αστέρας

22 άτομα ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία για τα επεισόδια στο Αγκαθιά – Αγροτικός Αστέρας

Σε ταυτοποίηση στοιχείων 22 ατόμων για τα επεισόδια στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι Γ’ Εθνικής ανάμεσα στην Αγκαθιά και τον Αγροτικό Αστέρα τον Δεκέμβριο του 2019 προχώρησε η Ασφάλεια Αλεξάνδρειας και η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η αστυνομία: 

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 22 ατόμων για συμμετοχή σε επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ημαθία

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για – κατά περίπτωση –  παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, σωματικές βλάβες και άλλα αδικήματα

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ατόμων, που συμμετείχαν σε επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ημαθία.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 20 ημεδαπών και 2 αλλοδαπών, ηλικίας από 20 έως 59 ετών, για – κατά περίπτωση – παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, σωματικές βλάβες, διατάραξη κοινής ειρήνης και άλλα αδικήματα.

Ειδικότερα, την 8η Δεκεμβρίου 2019, σε ποδοσφαιρικό αγώνα σε περιοχή της Ημαθίας που βρισκόταν σε εξέλιξη, οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να προκληθούν σωματικές βλάβες και να διακοπεί ο αγώνας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up