ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Στην Αλεξάνδρεια ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου

Στην Αλεξάνδρεια ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου

Στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου 2020 ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου. 

Ο κ. Καράογλου επισκέφτηκε στο δημαρχείο τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη και τους συνεργάτες του.

Στη σύσκεψη βρέθηκαν ο ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, οι αντιδήμαρχοι Αλεξάνδρειας Στέφανος Δελιόπουλος, Στέφανος Δριστάς, Νίκος Σαρακατσιάνος, Κώστας Βενιόπουλος και Σάκης Κούγκας και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Όλγα Μοσχοπούλου.

Ο Παναγιώτης Γκυρίνης αναφέρθηκε σε θέματα που απασχολούν τον δήμο Αλεξάνδρειας όπως αυτό της έλλειψης του προσωπικού, της καθαριότητας (έλλειψη ΣΜΑ και το γεγονός πως κλείνει ο ΧΥΤΑ Γιαννιτσών νωρίς), το προσφυγικό, της μετακίνησης των υπαλλήλων, της έλλειψης προσωπικού στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, της μη δυνατότητας εκπόνησης μελετών εκτός της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, το κλείσιμο της ΕΒΖ στο Πλατύ, τη δημιουργία αγροτικών δρόμων και άλλα.

Από την πλευρά του ο κ. Καράογλου είπε πως η πόρτα του είναι πάντα ανοιχτή στον δήμο της Αλεξάνδρειας και θα προσπαθήσει σε συνεργασία με τον δήμαρχο και ανθρώπους της κυβέρνησης να δώσουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν.

Δείτε εικόνες και θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ με λεπτομέρειες και βίντεο για τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση:

2 Comments

  • Μονο φωτογραφιες και λογια λογια λογια με καραογλου μην περιμενεις τιποτα.

  • με κουγκα ομως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *