ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl για αυτήν την εβδομάδα

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl για αυτήν την εβδομάδα

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΝΙΚ ΚΑΙ ΤΕΣΛΑ 

ΗΛΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ: Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ

Εκδόσεις: Κλειδάριθμος

Συγγραφέας: “Science Bob”  Pflugfelder & Hockensmith Steve

Προτεινόμενη Ηλικία: 9+ ετών

Για άλλη μια φορά οι εφευρέτες Νικ και Τέσλα Χολτ πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να καταφέρουν να γυρίσουν τους γονείς τους πίσω στο σπίτι. Έτσι επιστρατεύουν όλη την εξυπνάδα τους και με την βοήθεια του θείου Νιουτ και αρκετές συσκευές που λειτουργούν με την βοήθεια του ήλιου θα προσπαθήσουν να νικήσουν τον εγκέφαλο της απαγωγής. Τι λέτε θα καταφέρει η οικογένεια Χολτ να βρεθεί ξανά ή μήπως ο ηλιακός δορυφόρος της συμμορίας έχει άλλα σχέδια;

Μια ιστορία γεμάτη ενέργεια, μυστήριο και αγωνία για την έκβαση της υπόθεσης. Για τους μικρούς αναγνώστες που αγαπούν τις ιστορίες μυστηρίου αλλά παράλληλα τρελαίνονται για την δημιουργία συσκευών το βιβλίο αυτό θα αποτελέσει την καλύτερη συντροφιά. Οι ελάχιστες εικόνες βοηθούν τους μικρούς αναγνώστες να επικεντρώνονται στο κείμενο της ιστορίας. Τέλος το βιβλίο περιέχει κατασκευές με σκοπό να κάνει τα παιδιά να γίνουν ένα με την ιστορία όμως για την ασφάλεια του κάθε παιδιού καλό θα ήταν και η παρουσία ενός ενήλικα την στιγμή της δράσης. Μια ιστορία που αναμφίβολα θα κρατήσει ωραία συντροφιά στα παιδιά αλλά και τα μυαλουδάκια τους σε εγρήγορση.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *