ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η πρώτη αρχηγική δήλωση Κιρκιλιαννίδη: Η παράταξη «Αξίζουμε Καλύτερα» είναι εδώ

Η πρώτη αρχηγική δήλωση Κιρκιλιαννίδη: Η παράταξη «Αξίζουμε Καλύτερα» είναι εδώ

Την πρώτη δήλωση ως επικεφαλής της παράταξης «Αξίζουμε καλύτερα» απέστειλε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κιρκιλιαννίδης. 

Διαβάστε:

Με την παραίτηση του Κώστα Ναλμπάντη μεταβλήθηκε η σύνθεση της παράταξής μας. Σεβόμενοι απόλυτα την απόφασή του, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που απορρέουν από αυτή. Ως Δημοτική Παράταξη συνεχίζουμε σαν ομάδα, ενωμένοι για να υπηρετήσουμε ένα Δήμο που σέβεται τον πολίτη και τις ανάγκες του. Για να υπηρετήσουμε έναν ενιαίο Δήμο που παρά τις ιδιαιτερότητές του, αφουγκράζεται τα προβλήματα κάθε χωριού, κάθε γειτονιάς, κάθε δημότη, έτσι όπως υποσχεθήκαμε και προεκλογικά.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ένας ευέλικτος φορέας, που θα βρίσκεται σε καθημερινή και άμεση επαφή με το δημότη και τα προβλήματά του. Κάθε πολίτης του Δήμου μας έχει το δικαίωμα να ενημερώνεται για την πραγματική και λειτουργική σύνθεση του συνόλου των όσων γίνονται μέσα και έξω απ’ τα Δημοτικά Συμβούλια. Για όλα τα παραπάνω η αντιπολίτευσή μας θα είναι απόλυτα τεκμηριωμένη, προγραμματική, σκληρή όπου χρειαστεί, με επιχειρήματα και με ευθύνη προς τους δημότες.

Θα είναι μια αντιπολίτευση με εποικοδομητική κριτική, που σκοπό θα έχει να προφυλάξει τη λειτουργία του Δήμου στο βαθμό που μπορεί, από λάθη που στοίχισαν στο παρελθόν και θα ξαναστοιχίσουν στο μέλλον. Η παράταξη «Αξίζουμε Καλύτερα» είναι εδώ. Συνεχίζει ενωμένη με όραμα για το Δήμο μας, με ήθος και αξίες, υπερασπίζοντας, χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις, το δημόσιο συμφέρον, τη διαφάνεια, την ισονομία και τη νομιμότητα.

Για τη Δημοτική Παράταξη

Ο επικεφαλής

Ιωάννης Κιρκιλιαννίδης

5 Σχόλια

  • Θέλω να ρωτήσω κάτι τώρα πού θά είστε αντιπολίτευσης θά αντισταθείτε στο μεγάλο xot Spot πού υπόγραψε ό δήμαρχος

  • Γιάννη μαζί στην νέα ΕΠΟΧΗ… Ο επόμενος ΔΗΜΑΡΧΟΣ θα είναι απ τα ΤΡΙΚΑΛΑ!

  • Δεν πάς να δουλέψεις λέω εγώ ρε ……………. παιδί των επιδοτήσεων….

  • Το χοτ σποτ το υπογραψε ο συριζα τενεκε η τενεκε οχι ο δημαρχος.

  • Έχει δώσει εξετάσεις και περνάει με επιτυχία απο τους λίγους δημοτικούς συμβούλους που προσπαθεί και γνωρίζει .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up