ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ανάμεσα στους “πρωταθλητές” βουλευτές της Ν.Δ. σε ομιλίες στη Βουλή ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Ανάμεσα στους “πρωταθλητές” βουλευτές της Ν.Δ. σε ομιλίες στη Βουλή ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Ανάμεσα στους “Πρωταθλητές” σε ομιλίες στη Βουλή, ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, σύμφωνα και με τα στοιχεία που παραθέτει η Εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Σε σχετική δήλωσή του, ο Βουλευτής Ημαθίας σημειώνει: “Προεκλογικά δεσμεύθηκα σε όλες και σε όλους τους Ημαθιώτες, σε όλους εσάς, ότι με την εκλογή μου, θα είστε ΕΣΕΙΣ στη Βουλή. Και προσπαθώ να είμαι συνεπής στη δέσμευσή μου. Πρόσφατο δημοσίευμα της Εφημερίδας “Παραπολιτικά” παραθέτει και τους σχετικούς αριθμούς. Στις πρώτες θέσεις σε αριθμό ομιλιών, μαζί με εξαιρετικούς συναδέλφους μου, γιατί τα προβλήματα του τόπου μας χρειάζονται ανάδειξη και συνεχή αγώνα για επίλυση.

Ομιλίες για τα κόκκινα δάνεια, για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, για τον ΕΝΦΙΑ και τις 120 δόσεις, για το μεταναστευτικό – προσφυγικό, για τους Έλληνες του Εξωτερικού, για τον νέο εκλογικό νόμο, για τον Προϋπολογισμό και τόσες ακόμη, καταδεικνύουν – ελπίζω – ότι είμαι εδώ για να εργάζομαι καθημερινά για την Ελλάδα που αγαπάμε, για την Ημαθία που αξίζουμε. Το προεκλογικό σύνθημα “ΕΣΥ στη Βουλή”, παραμένει ενεργό. Γιατί τιμώ και θα τιμώ την εντολή που μου δώσατε.”

Το δημοσίευμα των Παραπολιτικών κλικ ΕΔΩ

1 Comment

  • Το πως φέρθηκε όμως ο κος Τσαβδαρίδης στον πραγματικό “πρωταθλητή” Π.Α.Ο.Κ. να είναι σίγουρος πως δεν θα το ξεχάσουμε….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *