ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ posted by

Με μεγάλη επιτυχία το εργαστήρι παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών στην Αλεξάνδρεια!

Με μεγάλη επιτυχία το εργαστήρι παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών στην Αλεξάνδρεια!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εργαστήρι παιδιών γονέων και εκπαιδευτικών, με αφορμή τα βιβλία του Τριγωνοψαρούλη στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Αλεξάνδρειας το απόγευμα του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου 2020.

Η κ. Πλατσίδου Μαρία, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών χαιρέτισε την εκδήλωση και ευχαρίστησε τον δήμο Αλεξάνδρειας που συνδράμει σε εκδηλώσεις φιλαναγνωσίας.

Η κ. Π. Παπαδήμου – Θεοδωρίδου συνέχισε την εκδήλωση με το εργαστήριο δίνοντας μια ευκαιρία συνάντησης γονέων παιδιών και εκπαιδευτικών με αφορμή ένα βιβλίο. Όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να γράψουν και να ανταλλάξουν μηνύματα συνειδητοποιώντας ότι όλοι μας είμαστε διαφορετικοί αλλά ίσοι καθώς και ότι τα βιβλία μας δίνουν την αφορμή για εναλλακτικές δημιουργίες.

Τα παιδιά της σχολής εικαστικών τεχνών της Ναυσικάς Ρηγοπούλου ζωντάνεψαν τις ιστορίες των βιβλίων με την έκθεση ζωγραφικής που δημιούργησαν και οι Θεατρομπόμπιρες μας ταξίδεψαν με τα θεατρικά τους δρώμενα.

Ο συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος δυστυχώς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω προβλημάτων υγείας.

Δείτε εικόνες:

1 Comment

  • Διαφωνώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *