ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι για τον Συμπαραστάτη του Δημότη στην Αλεξάνδρεια

Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι για τον Συμπαραστάτη του Δημότη στην Αλεξάνδρεια

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου η υποβολή των αιτήσεων για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στον δήμο Αλεξάνδρειας.

Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (κλικ ΕΔΩ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αλεξάνδρεια-Γιδάς, οι αιτήσεις που κατατέθηκαν ήταν τέσσερις και είναι οι παρακάτω με αλφαβητική σειρά:

Ανδρονίδης Συμεών

Σιδηρόπουλος Ευθύμιος

Σιμψερής Στέφανος

Τολιόπουλος Νικόλαος

6 Comments

  • Αν το δούμε αξιοκρατικά και βάση γνώσεων και βιογραφικού στον Συμεών θα έπρεπε να γίνει απευθείας ανάθεση. Είναι σαν να έχεις μια Φερράρι και να την βάζεις σε άγονες με τα Φίατ.

  • ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ. ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΚΟΜΗ Ο ΔΟΛΙΟΣ.

  • Αν και προσωπικά όλο αυτό το θεωρώ μια γελοιοτητες εδώ δεν μπορούμε να λύσουμε βασικά προβλήματα αυτό μας μάρανε, αλλά βάση προσόντων .αμραν ο Συμεών ανώτερος σε όλα τα επίπεδα. Αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε άλλα προσόντα υπόγεια μετράνε.

  • εμισθη η αμισθη η θεση ;

  • τον στεφανο με κλειστα τα ματια…….!!!! ξερει το δημο χρονια τωρα και γνωριζει απο πολτιτικη, διαλογο , λεγειν και απο τα κοινα……!!!!

  • Μίλησαν και οι κολλητοί της πρώην αντίθετης παράταξης των δημοτικών εκλογών όπως διαβάζω από τα παραπάνω σχόλια…Που το μόνο που έχουν να κάνουν στην μίζερη ζωή τους εικόνα κατηγορούν μονίμως κ να εκφράζουν την πικροχολια τους συνεχώς εδώ μέσα…Σας βαρεθηκαμε…ΕΛΕΟΣ…Όσο για αυτήν την θέση είναι μια βλακεία κοινώς κ όλοι εσείς νομίζετε ότι αν βγει κάποιος από αυτούς αμέσως θα βοηθήσει τον κάθε δημότη της περιοχής…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *