ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Η πρόταση του παιδικού βιβλίου από την POWER BOOK Girl

Η πρόταση του παιδικού βιβλίου από την POWER BOOK Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ;

Εκδόσεις: Φουρφούρι

Συγγραφέας: Quentin Greban

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Ο δάσκαλος ρωτάει τους μαθητές του τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν. Η Ζιλιέτ όμως είναι μπερδεμένη και δεν ξέρει τι θέλει να κάνει. Ακούει τους φίλους που ο καθένας έχοντας κάτι που αγαπά να κάνει ή να το κάνει καλά επιλέγει το αντίστοιχο επάγγελμα. Άλλος αστυνομικός, άλλη γιατρός, άλλος ντεντέκτιβ, άλλος πιλότος. Τι όμως είναι αυτό που αρέσεις στη Ζιλιέτ να κάνει;

Ένα βιβλίο που βοηθάει τους μικρούς αναγνώστες να έρθουν σε επαφή και να γνωρίσουν τα επαγγέλματα με την βοήθεια των αγαπημένων τετράποδων φίλων τους, των σκύλων. Ένα βιβλίο που βάζει τα παιδιά σε διαδικασία σκέψης για το τι κάνει ο άνθρωπος σε κάθε επάγγελμα αλλά και τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς ή η μαμά τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *