ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Δύο άντρες οι δράστες της δολοφονίας της 44χρονης στη Βέροια – τους συνέλαβε η αστυνομία

Δύο άντρες οι δράστες της δολοφονίας της 44χρονης στη Βέροια – τους συνέλαβε η αστυνομία

Τη βίασαν και την πέταξαν στο χαντάκι

To DNA αποκάλυψε τους δράστες τους εγκλήματος

Εξιχνιάστηκε ύστερα από την ταυτοποίηση γενετικού υλικού η δολοφονία της 44χρονης γυναίκας που βρέθηκε το πρωί της Τρίτης σε χαντάκι πίσω από το σχολικό συγκρότημα Εργοχωρίου.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 50 και 47 ετών.

Όπως αναφέρει το Veriotis.gr, οι δύο δράστες ομολόγησαν την πράξη τους και περιέγραψαν πώς οδήγησαν την κοπέλα σε ερημική περιοχή προκειμένου να τη βιάσουν. Εκεί κατά την «κατά φύση συνουσία», όπως έδειξε και το ιατροδικαστικό πόρισμα, συνειδητοποίησαν ότι η 44χρονη έχασε τις αισθήσεις της. Ακολούθως αποφάσισαν από κοινού να την πετάξουν στο σημείο όπου βρέθηκε τελικά νεκρή.

Τα άτομα συνελήφθησαν κατόπιν εντάλματος που εκδόθηκε εις βάρος τους και ύστερα από επισταμένες έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας και την μέθοδο ταυτοποίησης DNA που αποκάλυψε την ταυτότητα των δραστών.

4 Comments

  • Ηταν Ρομά? Πέφτω απ’τα σύννεφα

  • εισαι βλακας επιτελους σεβασου ανοητε καποια πραγματα

    • 1) Σταμάτα να βρίζεις.
      2) Η αποσιώπηση της καταγωγής / ταυτότητος των δολοφόνων δεν είναι σεβασμός. Είναι πρακτική στρουθοκαμηλισμού, που δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις, επικίνδυνες για την ασφάλεια των πολιτών.

  • Έχει παρα γίνει η κατάσταση με αυτούς!! Πρέπει να υπάρξει μια κάποια λύση και μάλιστα δραστική…Και όχι να τους δίνουν και επιδόματα από πάνω!! Πρέπει κάποια στιγμή να μπούνε μέσα τα ΕΚΑΜ και να γίνει εκεί χαμός!! Και κυρίως στο Μενίδι..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *