ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ posted by

Δήλωση διαμαρτυρίας των μελών της Θεατρικής Ομάδας της ΚΕΔ Αλεξάνδρειας

Δήλωση διαμαρτυρίας των μελών της Θεατρικής Ομάδας της ΚΕΔ Αλεξάνδρειας

Τα μέλη της θεατρικής ομάδας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας, έπειτα από την αιφνίδια, δυσάρεστη και απρόβλεπτη ανακοίνωση της λήξης και μη ανανέωσης της σύμβασης, της συντονίστριας της ομάδας μας, Χρύσας Αντωνίου, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την άποψη μας, την αγωνία μας και τη διαμαρτυρία μας για το θέμα που προέκυψε.

Η δράση της θεατρικής ομάδας της πόλης μας, όπως είναι γνωστό, δεν περιορίζεται μόνο στο ανέβασμα θεατρικών παραστάσεων αλλά και στην πολύχρονη συνεισφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας. Η δημιουργική και επιτυχημένη παρουσία της ομάδας μας είναι, αναμφισβήτητα, αποτέλεσμα πολλής δουλειάς, εθελοντικής εργασίας και διάθεσης προσωπικού χρόνου από όλους εμάς.

Ο άνθρωπος όμως που εμπνεύστηκε τη μορφή αυτής της ομάδας, ο πυρήνας της, το βασικό θεμέλιο της, η ψυχή της, είναι η Χρύσα Αντωνίου! Είναι η συνταγή της επιτυχίας της ομάδας, είναι ο άνθρωπος που μετουσίωσε την ιδέα σε πράξη. Με το πάθος και το όραμα της συνέβαλε στην εξέλιξη της ομάδας. Σε κάθε παράσταση, ήταν αποκλειστικά αρμόδια για  το υποκριτικό και το δημιουργικό κομμάτι ( σκηνοθεσία, σκηνογραφία, ενδυματολογία, μουσική επένδυση ) και ήταν αυτή που ενέπνεε και ενίσχυε την εθελοντική διάθεση και την ερασιτεχνική δράση όλων των ηθοποιών. Η προσφορά της, η αφοσίωση της, ο χρόνος που αφιέρωνε, ξεπερνούσε κατά πολύ την όποια επαγγελματική δέσμευση και υποχρέωση είχε.

Η πληροφόρηση στην ομάδα μας για τη διακοπή αυτής της συνεργασίας, έγινε μόνο από τη Χρύσα Αντωνίου, ενώ ήταν σε εξέλιξη και λίγο πριν την ολοκλήρωσή τους, δύο θεατρικές παραστάσεις και ένα θεατρικό δρώμενο. Μπήκαμε αναπόφευκτα στη διαδικασία να αναρωτηθούμε για το λόγο αυτής της απόφασης. Επίσημες απαντήσεις δεν δόθηκαν. Τοποθέτηση από τους αρμόδιους δεν έχει γίνει ακόμη. Οτιδήποτε ειπώθηκε ( λεγόμενα υπευθύνων και αναφορές του τοπικού Τύπου ) δεν είχε καμία σχέση με την ουσία του θέματος, δηλαδή με το έργο της θεατρικής ομάδας και την αποτελεσματικότητα της Χρύσας. Οι μόνες δυστυχώς αναφορές περιλαμβάνουν  αιχμές για λόγια και   συμπεριφορές ατόμων της θεατρικής ομάδας, έξω όμως από τη δράση και τη λειτουργία της. Η θεατρική ομάδα δεν έχει καμία ευθύνη για το πώς λειτουργούν τα μέλη της σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο.Η ελευθερία του λόγου είναι βασικό συστατικό της ανθρώπινης συμπεριφοράς, είναι μέσο έκφρασης και επικοινωνίας των ανθρώπων. ΄΄Τιμωρητικές΄΄ αποφάσεις που επηρεάζουν τη δράση της θεατρικής ομάδας, ενώ κατ΄ουσίαν συσχετίζονται με τον περιορισμό της ελευθερίας της ατομικής έκφρασης,θεωρούμε ότι θίγουν την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Η θεατρική ομάδα έχει ευθύνη για την παραγωγή έργου και την ποιότητα του έργου της. Το έργο της θεατρικής ομάδας της πόλης μας ήταν αδιαμφισβήτητο, φάνηκε ξεκάθαρα  από την ανταπόκριση, την αγκαλιά  και την επιβράβευση που είχε από τον κόσμο. Ποιος είναι  ο λόγος να χαλάσεις κάτι που είναι πραγματικά καλό, που αποδίδει και έχει αυτή τη δυναμική;Είναι σαν να κάνεις μεταμόσχευση καρδιάς σε έναν υγιή άνθρωπο με δυνατή και γερή καρδιά, αφαιρώντας την και βάζοντας μία ξένη. Για ποιο λόγο αφαιρείς τη δική του καρδιά ;

Αναρωτιόμαστε εάν υπήρχαν ουσιαστικά προβλήματα και αν θα μπορούσε να είχε γίνει κάποια σύσταση – πρόταση από τους υπευθύνους, προκειμένου  να διορθωθούν αυτά.  Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποδοχή από μέρους μας ριζικών αλλαγών που επιβάλλονται στην ομάδα χωρίς διάλογο ή έστω κάποια ενημέρωση;Αισθανόμαστε ότι δεν εκτιμάται ο ρόλος μας και η προσφορά μας και ότι θεωρούμαστε αναλώσιμοι.

Φοβούμαστε ότι αυτή η  απόφαση λήφθηκε με κριτήρια μη πολιτιστικά και σίγουρα δεν είναι προς όφελος του κόσμου της πόλης μας. Αγωνιούμε για το αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για τον πολιτισμό του Δήμου μας, για το αν υφίσταται ένα πολιτιστικό όραμα γι αυτή την πόλη.

Κατά συνέπεια μία τέτοια απόφαση προσβάλλει ριζικά τη συνοχή,  τη λειτουργία και τη συνέχιση  της δράσης της θεατρικής ομάδας όπως μέχρι τώρα ίσχυε. Την ευθύνη γι’ αυτό την έχουν αποκλειστικά εκείνοι που το προκάλεσαν. Ως εκ τούτου, είναι μονόδρομος για εμάς, η αποχώρηση από την υφιστάμενη θεατρική ομάδα.

Είμαστε σίγουροι, ότι οι καλλιτεχνικές μας ανησυχίες δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν. Ελπίζουμε πολύ σύντομα να βρούμε μία νέα οδό θεατρικής έκφρασης την οποία θα αγκαλιάσει και πάλι ο κόσμος της Αλεξάνδρειας.

Τα μέλη (αλφαβητικά)

Αντωνίου Δημήτριος

Αποστολάκη Αθηνά

Βαγενάς Βασίλειος

Βαρσαμόπουλος Αριστοτέλης

Βισόκαλη Θωμαή

Γωνιάδης Οδυσσέας

Διμπιτούζη Γεωργία

ΕξουζιάνΜαλβίνα-Μαρίνα

Ευαγγελόπουλος Περικλής

Ζωντανού Ιουλία

Κακαγιάννη Αγγελική

Κουκουτάρα Κατερίνα

Λουκά Μαρία

Ματράκα Κωνσταντίνα

Παίδιου Σοφία

Πανταζής Νικόλαος

Παπαγεωργίου Δήμητρα

Παπαδημητρίου Δημήτριος

Παπαδημητρίου Χαρά

Προδρομίδου Άννα-Μαρία

Πρόιος Θεμιστοκλής

Ρότσικα Φωτεινή

Σαχπατζίδου Αθηνά

Στεφανίδου Ιόλη

Στεφανίδου Μάγδα

Στεφανίδου Μαρία

Τριανταφυλλόπουλος Νικόλαος

Τσιγάρα Ελένη

42 Comments

  • Να τον χαιρόμαστε τον Πρόεδρο που σήμερα στο γήπεδο των Τρικάλων το γλύτωσε το………….. μ’αυτά που έλεγε ξέφυγε και στη συμπεριφορά.
    Να μην τον αφήνουν να πάει σε γήπεδα και να λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι!
    Τυχερός ήταν!
    Γιατρέ, μην τον ξανακάνεις παρέα, σε προσβάλλει!!!

  • Κρίμα. Πολύ κρίμα.

  • AISXOS PROEDRE

  • Ναι δάκρυσε όλη η αλεξανδρεια !δεν κοιτάμε που δεν γίνεται ένα έργο σε όλο τον δήμο δεν κοιτάμε που θα μένουμε στο τέλος συγκάτοικοι με τα σκουπίδια χωριά όλα τα αλλά μόνιμα προβλήματα που εχουμε που εχουμε γίνει ο μεγαλύτερος μαχαλάς της Ελλάδας με ότι μπορεί να καταλάβει ο καθένας ασχολούμαστε με την θεατρική ομάδα και ποιον έδιωξαν που αν περνούν και χρήματα από τον δήμο τότε πρέπει να την κλείσουν όλη την ομάδα χθες κιόλας !κουλτουδιαριδες όλοι

    • Εσύ μάλλον βρίσκεσαι σε σύγχυση και έχεις μπερδέψει την βούρτσα μάλλον με κάτι άλλο.Το ότι έχει προβλήματα ο Δήμος μας είναι το μόνο σίγουρ .Αυτό όμως δεν έχει σχέση με την λειτουργία ενός άλλου τομέα του Δήμου πόσο μάλλον όταν ο ίδιος ο κόσμος της πόλης το έχει αγκαλιάσει και το επικροτησει με την παρουσία του σε όλες τις εκδηλώσεις.Οσο για το αν πληρώνονται τα παιδιά σαφώς και πρέπει να ανταμείβονται για την προσφορά τους σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις οι οποίες δίνουν χρώμα στην μονότονη και μονόχρωμη καθημερινότητα. της πόλης,εσύ πάλι αν θες να πας αφιλοκερδώς να αντικαταστήσεις την θεατρική ομάδα..Δεν νομίζω όμως με αυτές τις απόψεις να είσαι εργαζόμενη λίγο δύσκολο.Κατσε στον καναπέ σου τότε σταματά να βγάζεις χολή και άσε εμάς τους κουλτουριαρηδες να είμαστε ενεργοί πολίτες και να μας ενδιαφέρει γιατί κάτι καλό που είχε να επιδείξει ο Δήμος μας στον τομέα του πολιτισμού να να έχει αυτή την κατάληξη χωρίς εξήγηση και αιτιολογία..Αααα και κάτι τελευταίο. έχεις δικαίωμα ψήφου εσύ τώρα δηλαδή?Αν Ναι τώρα καταλαβαίνω τον λόγο που στα κοινά του Δήμου έχουν πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο άτομα που 12 ώρες κοιμούνται και 12 ώρες είναι σουρωμενοι..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΣΑΙ.ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ.ΣΟΥΠΙΑ Ε ΣΟΥΠΙΑ

  • Ο κόσμος χάνεται …………… Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο μαντάμ???

  • Ήταν μόνιμη η θέση της??? Ή εκεί στόχευε? Διέλυσε την ομάδα ο Δήμος? Ή αντικατέστησε την σκηνοθέτη?? Τροφή για σκέψη….

  • Η εκδικηση του Αρχοντα Του Τοπου στην κυρια χρυσα αντωνιου επειδη ο συζηγος της Τολης Παπαδοπουλος ειναι δημοτικος συμβουλος με την παραταξη του Κωστα Ναλμπαντη .Ας μιλησει καποιος επιτελους στους εκδικητες οτι ο κοσμος θα τους φτυσει και μην απορουνε..Την κυρια χρυσα σκεφτηκανε να την διωξουνε απο τον ιουνιο επειδη ο κυριος πρωην δεν ηθελε να λερωσει το ονομα του συμφωνησε να το κανει ο νυν προεδρος.Ολοι στο το γνωριζουνε.Αυτοι σας αξιζουνε στην αλεξανδρεια ……

  • Αξίζαμε καλύτερα (για κσποιους πλεονέκτες ) τζάμπα τα νταούλια και κι χοροί!!! Χαχαχα

  • ΦΙΛΕ 7.49.33 Ο Προεδρος της κεφα υποστηριζε εδεσσα’ικο δικαιωματα του απλα να σεβαστει τον τιτλο του δημοτικου συμβουλου κ αι προεδρου διοτι αυτα που ειδα μονο ντροπη….

  • Τζένη τί πίνεις;

  • Ενώ εσείς ο αρχηγός σας του Αξίζουμε καλύτερα έδειξε το πόσο σας υπολόγιζε. Μόνο η καρέκλα τον ενδιέφερε και όχι το συμφέρον του τοπου

  • Καλά για να καταλάβω είχαμε στο Δήμο μας τον θηλυκό Μανουσακη και τον διωξαμε; Ντροπή!!!Πόσο πίσω ειμαστε;

  • Η κυρία Αντωνίου αφού δεν ήταν μόνιμη απόδημο γιατί μπλέχτηκε με τα δημοτικα;Μήπως την είχαν τάξει τιποτα;Αν ναι ας περιμένει τότε……

  • Να ρωτήσω κάτι.Η αντωνίου ποιον είχε εργοδότη όλα τα Χρόνια;Είχε αυτόν που κυνηγούσε να φύγει από την εξουσία για να μπει ο άντρας της;αν ναι…ειμαι μαζι του.

  • ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΣΤΗΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΣΣΑΛΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.ΠΕΡΑΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕ ΠΕΡΑΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΚΥΡΙΝΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΤΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΚΥΡΙΝΗ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΛΥΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ??ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ..ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ Ο Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΓΚΥΡΙΝΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ.ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ,ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΛΟΓΟ ΜΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΔΙΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ..ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ………….ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

  • Έτσι είναι. όταν χάνεις την κουτάλα…τρελαίνεσαι…

  • Kazanas συμφωνώ απόλυτα… Και να ξέρετε τα παιδιά που παίζουν στις παραστάσεις είναι όλοι εθελοντές. Φυσικά και δεν πληρώνονται. Ξέρω προσωπικά πολλούς και η δουλειά που κάνουν είναι πραγματικά δυσκολη γιατι ολα τα κανουν μονοι τους… Εύχομαι να μην σταθεί εμπόδιο η ξεροκεφαλιά των μικρών ανθρώπων και να ξαναλειτουργήσει αυτή η ομάδα… Θα χαρώ αν μας ανακοινώσετε οτι θα συνεχίσετε μόνοι σας…

  • Τουλάχιστον εμείς είμαστε κουλτουριαριδες και μας αγγίζει αυτό. Όταν η πόλη δεν έχει παιδεία πως θα έχει πολιτισμό;

  • Τζένη τι φάση?

  • Η κυρία Αντωνίου έχασε την μπάλα και τους κρατάει ενωμένους για δικό της συμφέρον.ποιος Δήμος την στήριζε τόσα χρόνια με παχουλό μισθό? Ας βγει να πει την αλήθεια.τιν άντρα της ήθελε για πρόεδρο ΚΕΔΑ και δεν της έκατσε…

  • Με μανωλακη θελατε πολιτισμο??Ποσο αφελης ολοι σας.

  • Η πιο αχρηστη διοικηση του δημου .Αυτη σας αξιζει .. 6 χρονια δημαρχος και το πολιτιστικο κεντρο λειτουργησε μονο ενα μηνα προεκλογικα και εσεις ψηφισατε και θελατε πολιτισμο??Αληθεια τι πινατε ???Φουντες????

  • Μάλιστα.Που να απαντήσεις στον κάθε ξεροκέφαλο εδώ μέσα.Ακουστε παπαγαλάκια,αυτοί που σας βάζουν να σχολιάζεται είναι αυτοί οι ίδιοι που μας γλειφαν να πάρουν μια ψήφο.Οντως έσπασα τους ψήφους της οικογένειας προσωπικά με γνώμονα την συνεισφορά του κάθε ενός στα κοινά και όχι με γνώμονα τις παρατάξεις όπως άλλωστε μας έλεγαν και οι ίδιοι(Ξέρω ότι ανήκεις αλλού φίλε αλλά δώσε και εμένα ένα ψήφο αφού πιστεύεις στον άνθρωπο και την προσφορα μου.)Εγώ προσωπικά τιμάω τα παντελόνια που φοράω και ψήφισα άνθρωπο.Εσυ που υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσω να λειτουργώ με γνώμονα το καλό τις πόλης καλά είναι να αλλάξεις ρούχα.Και πρόσεχε μην βάλεις φούστα γιατί υπάρχουν γυναίκες που τιμανε τα φουστάνια περισσότερο από από κάποιους που τα φοράνε απλά..Καλά κάνατε και την διώξατε δικαίωμα σας αφού είστε τώρα πάνω στο άρμα.Αλλα ξέρεις φίλε τη με ενοχλησε.?Που την παραμυθιαζατε ότι θα συνεχίσουμε μαζί είμαστε ευχαριστημένοι με όλη την ομάδα και δεν θα επιρεασει την συνεργασία μας ο λόγος που έβαλε ο σύζυγός με άλλη παράταξη.Που και σε αυτό το θέμα σας φέρθηκε παντελόνια και σας εξηγήθηκε.Αυτο που κάνατε είναι κακοψυχια και π…….Περιμενατε να φέρει πέρας όλες τις εκδηλώσεις μέχρι τώρα και τώρα την ανακοινώσατε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε.Ασφαλως και δεν μπορείτε να συνεχίσετε διότι σας σέρνει από πίσω σας μια κάποια εν δυνάμει γυναίκα και σας κάνει ότι θέλει..ΚΥΡΙΙΟΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ..ΚΥΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΤΙΣ ΠΟΛΗΣ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΝΑΝΟΥΣ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ..Υ.ΓΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΚΑΙΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ………ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ……ΑΝΟΙΞΤΕ ΠΑΝΙΑ ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ

  • Μπορεί να τρέξει τη θεατρική ομάδα και αμισθί. Χωρίς να πληρώνεται… που το πρόβλημα?

  • Η διοικηση του δημου είναι αυτη σας αξιζει .. 6 χρονια δημαρχος και το πολιτιστικο κεντρο λειτουργησε μονο ενα μηνα προεκλογικα και εσεις ψηφισατε και θελατε πολιτισμο??Λίγο δύσκολο με τον πρόεδρο ΚΕΔΑ στο κόσμο τον δικό μου…. Χάχα για γέλια είμαστε…

  • Λυπάμαι πολύ. Διώχνει τα παιδιά της αυτή η πόλη… Δήμαρχε όλα εδώ πληρώνονται…

  • Ας δούμε το βιογραφικό της κας Αντωνίου. Με τι προσόντα την πληρώνουν τόσα χρόνια με τα λεφτά μας? Μήπως αυτό την έτσουξε??
    Δεν είμαστε χαζοί…Τους ξέρουμε…Γιατί πήγε απέναντι στον θεσμό που την στήριξε με το παραπάνω??Αυτή διέλυσε την ομάδα. Ντροπή!!!
    Ότι έκανε και ο αρχηγός τους …

    • Κυρία Βάσω μου φαίνεται να γνωρίζεται καλα την ομάδα άρα γνωρίζεται κάποια πράγματα εκ των έσω τους κόπους τις αγωνίες και τα λοιπά προφανώς δεν διαβάσατε το κείμενο που ένα μεγάλο κομμάτι του αναφέρει ότι η κεδα δεν ενημέρωσε τους εθελοντές ηθοποιούς που δούλευαν 3 έργα αυτή τη στιγμή, για την “επόμενη μέρα”, ούτε φυσικά τους έγινε καμία ενημέρωση για την μη ανανέωση της σύμβασης της κυρίας Αντωνίου. Θεωρείτε λοιπόν ότι οι ηθοποιοί είναι ανόητα αβουλα πλάσματα που μπορεί να τους κάνει ότι θέλει εκεινη;;;; επίθεση καθαρά στο πρόσωπο της διακρίνω εγώ, το μίσος σας σας παρακίνησε να χάσετε την ουσία των πραγμάτων που για μένα είναι οτι ένας άνθρωπος που είναι άξιος και αυτό έχει αποδειχθεί στην διάρκεια των χρόνων πετιέται για πολιτικούς λόγους… Θα ήθελα πολύ να μάθω την δική σας προσφορά στην πόλη και μιας και αναφέρεται συχνά για πια λεφτά μιλάτε;;;;; γνωρίζεται πόσα χρήματα έπαιρνε;;; γιατί θα ήθελα κι εγώ να μάθω. Λυπάμαι πραγματικα για το ότι καίγεται το δάσος και βλέπουμε το δέντρο μπερδέψαμε την πολιτική με τον πολιτισμό… Τόσο μας κόβει τόσο κάνουμε, επίπεδο μηδέν ,καμία ελπίδα σ αυτήν την πόλη… Εύχομαι πραγματικά, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο, η αντικατάσταση της να γίνει από έναν άξιο άνθρωπο ώστε να ζήσουμε ανάλογες και ανώτερες στιγμές μ αυτες που μας χάρισαν τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια ας μην ξεχάσουμε όμως ποιος ήταν ο άνθρωπος που έφερε και διατήρησε για 13 χρόνια το θέατρο και όχι μόνο, στην Αλεξάνδρεια εσείς ασχοληθείτε με το μίσος σας ίσως μόνο αυτό έχετε να προσφέρεται.

    • Αγαπητή Βάσω , .. κατι πολύ βασικό μάλλον δεν διάβασες ολόκληρο το κείμενο το οποίο το γράφουν τα ίδια τα μέλη και όχι κυρία Αντωνίου. . Δεν έχω διαβάσει πουθενά Μα πουθενά σε καμία παράγραφο να γράφει κάτι ή μεταφέρονται λόγια τα οποία εκπροσωπούν την κ. Αντωνίου… πολύ απλά Διακρίνω μία πικρία στα λόγια των παιδιών για την κατάσταση που δημιούργησε η ΚΕΔΑ στη σκηνοθέτη τους τοσο όσο και σε αυτα.. αν το διαβάζατε χωρίς προκαταλήψεις και με λίγη παραπάνω ευαισθησία θα είχατε καταλάβει “Ποιος ο θεσμός αυτής της ομάδας” Λυπάμαι πολύ που αναγκάζομαι να απαντάω σε πικρόχολα σχόλια . Στηρίζω αυτά τα παιδιά για τον εθελοντισμό τους την προσπάθειά τους την ευγενική ψυχή τους. Καλή δύναμη παιδιά και καλή συνέχεια .

  • Ο ΘΕΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΚΥΡΙΝΗ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΦΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΓΚΥΡΙΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ .ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ..ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…

  • Χρυσα προχωρα μπροστα οι κυριοι θα τιμωρηθουνε στην ωρα τους συντομα.Οταν ανεβεις σε καλαμι σπαει πιο ευκολα αυτο για μερικους ψευτο επιχειρηματιες που χρωστανε χιλιαδες ευρω στην υδρευση.Ετσι θα τα κοιτανε τα μαγαζακια τους….Δεν μιλαει ουτε η αντιπολιτευση … ο λογος???

  • Ο δήμαρχος γκυρινηε όμως την προσέλαβε στον Δήμο.και άρχισε να νομίζει πως είναι μόνιμη.στηριζουμε τα παιδιά της ομάδας Φυσικά! Είναι εθελοντές και μπράβο τους.ομως πως κρίνεται μια επιτυχημένη ομάδα? Μόνο με το γεμάτο θέατρο? Έδειξε εκτίμηση στην στήριξη που είχε από τον πρόεδρο κεδα? Του την έφερε πισώπλατα.τωρα τι θέλει?
    Εγώ θέλω να ακουσω και την άλλη πλευρά.μαλλον κάποιοι έχετε μπερδέψει την πολιτική με τον πολιτισμό όντως. Αν της πολύ να μείνει τζάμπα θα το κάνει??? Οεο??? ……………

  • Μαρία…ξέρω πολλά περισσότερα από όσο φαντάζεσαι. Τα μέλη της ομάδας ζουν στην πόλη μας.τα πράγματα μαθαίνονται…Τελικά τα τραπεζωματα και οι φωτογραφίες έπιασαν τόπο.( για την ώρα).όμως ο λόγος ήταν πολιτικός????? Έδωσε ρόλους στα παιδιά χωρίς να ξέρει αν θα ανανεωθεί η σύμβασή της??? Μόνιμη την είδε δλδ? Ο πρόεδρος είπε ότι στηρίζει την ομάδα. Ομάδα =Αντωνίου? Χαχα ασφαλώς Όχι.εξακολουθει να στηρίζει την ομάδα ο Δήμος. Ποιος είπε το αντίθετο? Όμως Αλήθεια ας πει τι ακριβώς έγινε στην ομάδα…ντρέπεται? Επίσης ας μας δείξει με τι προσόντα ήταν σε αυτή την θέση…συνεχίζεται….Χαχαχαχαχα

    • Καλά εσύ έσπασες όλα τα ρεκόρ Βάσω που δε σε βάφτισαν Βάσω , ξεπέρασες και το πιο μικρό ανθρωπάκι που θα μπορούσα να φανταστώ . Βγαίνει επίσημη ανακοίνωση και συνυπογράφουν 28 άτομα, άρα μάλλον αυτά που λες είναι μπούρδες. Απλά δεν νοιάζεσαι για τα θεατρικά δρώμενα μπαίνεις και εξαπολύεις άνανδρη προσωπική επίθεση και επιμένεις κιόλας, σαν να το περίμενες από καιρό . Και δίκιο να είχες το χάνεις. Κάνει μπαμ ότι είχες σκοπό κι εκτίθεσαι. Τραγική .

    • Βάσω… Το επίπεδο σας είναι ολοφάνερο ότι είναι πολύ χαμηλό παρ όλα αυτά θα σας απαντήσω γιατί δυστυχώς υπάρχουν ανόητοι που πιστεύουν τα ίδια με εσάς, λέτε κυρία μου να ετοίμαζε 3 έργα χωρίς να έχει την συναίνεση του Δήμου;;;;;;;; μα είναι δυνατόν να σκέφτεστε έτσι;;;;;;; τραπεζωματα κάνουν οι φίλοι και οι δεμένες ομάδες δεν έτυχε να είστε ποτέ σε κάποιο;;;;;;;;;;;;; μήπως αυτό σας ενόχλησε;;;; σε πιο σημείο διαβάσατε στην ανακοίνωση ότι ο πρόεδρος τους είπε ότι τους στηρίζει;;;;; τα πτυχία και τα προσόντα της τα είδαμε 13 χρόνια τωρα στον δημο η όχι;;;;;; έχετε εμμονή και είναι ολοφάνερο παρόλα αυτά θα σας παρακινουσα να διαβάσετε την ανακοίνωση των παιδιών, εκτιθεστε… Υ. Γ. Έχω διαβάσει σε άλλο άρθρο ότι τα καθαρά χρήματα που έπαιρνε ήταν 201€ αν αληθεύει μεγααααλη χάρη μας έκανε και κάντε υπομονή προσπαθήστε να διαχεριστειτε το μίσος σας ο χρόνος θα δείξει μέχρι τότε λυπάμαι πραγματικά για εσάς…

  • Το λοιπόν, θα απαντούσα στον καθένα ξεχωριστά, αλλά προτιμάω να κάψω τα εγκεφαλικά μου κύτταρα στη φαλακρή τραγουδίστρια του Ιονέσκο γι’αυτό δώστε προσοχή θα τα πω επιγραμματικά.

    1) Για όσους κράζουν σχόλια τύπου κυραΤζενης/κυρΑντωνάκη κτλπ:
    Αυτό δυστυχώς είναι το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών της περιοχής μας, η κυραΤζενη της διπλανής πόρτας δηλαδή , που καλό λόγο δεν θα ‘χει να σου πει, θα ψάχνει κράτος δικαίου αλλά και να διορίσει το βλαστάρι της, θα νηστέψει αλλά θα βρίσει το γείτονα γιατί της χάλασε τις ορχιδέες επειδή πότιζε ,θα κλαίγεται για τον μαχαλά αλλά στις διαμαρτυρίες για το προσφυγικό θα πάνε αγκαζέ . Όποτε άδικα προσπαθείτε , η ανιδεότητά της είναι ανίκητη.

    2) Για όσους κράζετε πρόεδρο κεδα:
    Ηρεμία παιδιά , πιόνι είναι ,εντολές εκτελεί , ημερομηνία λήξης έχει . Ρόδα είναι και γυρίζει.

    3) Για όσους μιλούν για αμοιβές:
    Βρε πανεπιστήμονες , η βοήθεια στο σπίτι και όποια άλλη δραστηριότητα εγκαλείται ο Δήμαρχος να πραγματοποιηθεί από αρμόδιο άτομο ,γίνεται αμισθί; Εδώ βουλευτής νομού κατηγορήθηκε ότι πληρωνόταν σαν αιρετός και ταυτόχρονα σαν υπάλληλος για συμφέροντα του δήμου ,αυτό σας πείραξε; Και στο κάτω κάτω , πληρώνει ένα (1) άτομο σε όλο το δήμο για να μας παρέχει υπηρεσίες που αν δεν βγαίνατε από τον γιδά θα σας μιλούσαν για θέατρο και θα στραβώνατε το στόμα σαν άλλη κυραΤζενη που της καταστρέφουν τα λουλούδια. Α! Και ξέχασα , λογικά ο επόμενος σκηνοθέτης που θα έρθει , θα πληρώνεται με κουπόνια. Legit .

    4) Για όσους αναφέρονται στην κα. Αντώνιου
    Απ’ ότι βλέπετε (ή δεν βλέπετε) αυτή είναι μια δημοσίευση της θεατρικής και όχι κάποια προσωπική διαμαρτυρία-τοποθέτηση της ίδιας κας Αντώνιου οπότε το να λέτε τη βλακίτσα σας σχετικά με αυτή είναι τελείως άκυρο και σας καθιστά στο ίδιο νοητικό επίπεδο με κυραΤζενη και δεν κάνει . Περισσότερο λοιπόν θα έπρεπε να σας προβληματίσει το γεγονός ότι η δημοκρατία για την οποία καμαρώνετε συνοψίζεται στο ότι αν δεν συμφωνείς με την τοπική αρχή κόβεσαι, γιατί θα σε εκδικηθεί ( ή τουλάχιστον έτσι νομίζει ) έστω και με τον πιο κουτό τρόπο. Αυτό θέλει να πει και η δήλωση. Ξυπνήστε , και με ευχαριστείτε αργότερα .

  • Γιάγκος δράκος χαχαχαχαχαχα ηρέμησε!Άντε για να σε κάνω να ηρεμήσεις δεν ξανά ασχολούμαι. Σου έκανα την χάρη να βγεις για λίγο στην επιφάνεια.βουρ στο λαγούμι πάλι.γειαααα

  • Υγ το ψευδώνυμό πάει σετ με το IQ ??? Χαχαχαχα

    • Το ότι μπαίνω στη διαδικασία να σου απαντήσω είναι τιμή σου. Βάλτο στην τροπαιοθήκη σου. Από εκεί και πέρα , δεν περίμενα να απαντήσεις στα υπόλοιπα ουσιαστικά σχόλια που ανέφερα , αφενός γιατί δεν σε ενδιαφέρουν και αφετέρου δεν έχεις ιδέα , οπότε με διευκολύνεις ακόμα περισσότερο στο να δείξω πόσο ανύπαρκτη είσαι με την έγκυρη και τεκμηριωμένη απάντηση σου για το ψευδώνυμο . Πάω λαγούμι δεν θα ακούω να ξέρεις .

  • Μπράβο σε όλους για την καταπληκτική δράση της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια. Μπράβο στον εθελοντισμό και εύχομαι να σας ενώσει όλο αυτό και να μη σας διαλύσει… Υπομονή… Πρόεδροι και δήμαρχοι πάνε και έρχονται…

  • Χαχαχαχα γιαγκο (!) Η ξεφτιλα δεν εχει πατο ε?? Επίσημη πρόταση εννοεί σύμβαση επί τόπου? ??? Αξιοπρέπεια μηδέν…περαστικά! Τα μέλη αλλά λένε όμως..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *