ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Μήνυμα για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας απέστειλε ο βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης: 

Μητέρα, εργαζόμενη, αγρότισσα, επαγγελματίας, πολιτικός, νοικοκυρά, η Γυναίκα αποτελεί διαχρονικά μέσα από τους πολλαπλούς και πολυσήμαντους ρόλους της, το σημείο αναφοράς στη θεμελίωση της οικογενειακής ταυτότητας και στη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής.

Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μία ημέρα μνήμης των συνεχών αγώνων της για το απολύτως αυτονόητο στη σημερινή εποχή, στον δυτικό τουλάχιστον πολιτισμό μας.

Την εξάλειψη των διακρίσεων, την ισότητα των δικαιωμάτων και των ευκαιριών, το ξερίζωμα των στερεοτύπων απέναντι στο γυναικείο φύλο, την καταδίκη της βίας και της εκμετάλλευσής τους στα μήκη και τα πλάτη της Γης. Κόντρα στον αναχρονισμό, κόντρα στις προκαταλήψεις, κόντρα στις εμπάθειες.

Η Πολιτεία οφείλει να στέκεται ακούραστος συμπαραστάτης και αρωγός στηρίζοντας τις προσπάθειες των Γυναικών. Εστιάζοντας ιδιαίτερα στην άνεργη μητέρα, στη γυναίκα της νέας γενιάς και στην πολύτεκνη μητέρα. Αυτές εξάλλου είναι και οι προγραμματικές προτεραιότητες της Κυβέρνησης της ΝΔ για τις οποίες καθημερινά μοχθεί και τις οποίες σταδιακά υλοποιεί.

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *