ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Προσφορά ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσιών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από τον όμιλο RAM Computer στην Αλεξάνδρεια

Προσφορά ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσιών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από τον όμιλο RAM Computer στην Αλεξάνδρεια

O όμιλος RAM computer και η θυγατρική freestudies.gr που εδρεύει στην Αλεξάνδρεια, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους εκπαιδευτικούς, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των σχολείων του Δήμου Αλεξάνδρειας να χρησιμοποιήσουν εντελώς δωρεάν τους Servers και την πλατφόρμα σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκατάρτισης.

Σε συνδυασμό με το πλούσιο ψηφιακό υλικό που διαθέτει το Υπουργείο παιδείας, μπορούν να αναπληρώσουν σημαντικό μέρος της ύλης που ενδέχεται να χαθεί λόγω του Κορονοϊού. Το freestudies.gr εκπαιδεύει περισσότερους από 5.000 σπουδαστές το χρόνο και εξυπηρετεί στον τομέα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εμπειρία και η ανιδιοτελής προσφορά των στελεχών του τεχνικού τομέα του ομίλου μας, θα βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς να προσφέρουν απρόσκοπτη τηλε- εκπαίδευση στους μαθητές τους.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να στείλουν Email στο [email protected]

Με εκτίμηση

Νίκος Τάκης

Πρόεδρος του ομίλου RAM

2 Comments

  • Αν όλα γίνονται μέσω ιντερνετ δεν θα χρειάζεται να σπουδάζουν οι μαθητές γιατί πολύ απλά δεν θα υπάρχουν θέσεις εργασίας!!!
    162.018 υποψήφιοι εκπαιδευτικοί περιμένουν να διοριστούν τα επόμενα 3 χρόνια σε 15.000 θέσεις που ανακοίνωσε το υπουργείο.
    Μερικά παραδείγματα ανά ειδικότητα
    ΠΕ70 ΔΑΣΚΑΛΟΙ : 19.091
    ΠΕ60 ΝΗΠΙΑΓΩΓOI : 16.345
    ΠΕ03 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ : 9.139
    ΠΕ02 ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ : 35.007
    ΠΕ01 ΘΕΟΛΟΓΟΙ : 4.221
    ΠΕ04 ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ / ΠΕ04.01 ΦΥΣΙΚΟΙ : 5.138
    ΠΕ78 ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ: 4.467
    ΠΕ80 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ : 7.596
    Αυτοί είναι ένα δείγμα από τους χιλιάδες που περιμένουν να διοριστούν, (πάνω από 30.000 δουλεύουν ως αναπληρωτές ) ξεκινώντας απο 9 ώρες και με μισθό απο 333€ και θα απολυθούν τον Ιούνιο…
    Έτσι απλά και εντελώς δωρεάν το υπουργείο θα αποφασίσει να πετάξει στα σκουπίδια χιλιάδες εκπαιδευτικούς για να παρακολουθούν οι μαθητές μέσω διαδικτύου τα μαθήματα.

    • Τα στοιχεία που αναφέρεις είναι αληθινά και θλιβερά ταυτόχρονα. Αλλά τι σχέση έχουν με την παραπάνω ανάρτηση?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *