ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Με σύγχρονα μέσα διδασκαλίας το μάθημα εξ αποστάσεως στο φροντιστήριο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ στην Αλεξάνδρεια

Με σύγχρονα μέσα διδασκαλίας το μάθημα εξ αποστάσεως στο φροντιστήριο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ στην Αλεξάνδρεια

Το Φροντιστήριο Δημόκριτος στην Αλεξάνδρεια ανακοινώνει: 

Το φροντιστήριο Δημόκριτος, σεβόμενο την σχετική οδηγία για αναβολή των μαθημάτων για 14 ημέρες και έχοντας ως πρώτο μέλημα τους μαθητές του, δεν θα πραγματοποιήσει μαθήματα στις εγκαταστάσεις του για τις επόμενες 2 εβδομάδες. Αυτό όμως δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε μια σύγχρονη επιχείρηση, και δεν θα έπρεπε άλλωστε, καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Τα μαθήματα λοιπόν θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται αλλά αυτό θα γίνεται εξ αποστάσεως, με την πολύτιμη βοήθεια της τεχνολογίας.

Οι καθηγητές χρησιμοποιώντας διαδραστικούς πίνακες τελευταίας τεχνολογίας (πίνακες που χρησιμοποιούν τεχνολογία αντίστοιχη με μια οθόνη αφής, όπως αυτή που έχουμε στο κινητό ή το tablet μας) θα μπορούν να συνδέονται σε εικονική τάξη στην οποία θα μπαίνουν και οι μαθητές μέσω του κινητού, του tablet ή του υπολογιστή τους. Η εικονική τάξη αυτή λειτουργεί όπως λειτουργεί η βιντεοκλήση και δίνει την δυνατότητα στους μαθητές να παρακολουθούν τον πίνακα σε υψηλή ανάλυση, να βλέπουν τον καθηγητή τους και φυσικά να θέτουν ερωτήσεις και να δέχονται απαντήσεις. Όλα αυτά από την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Σήμερα, η πρώτη μέρα που λειτούργησε το παραπάνω σύστημα και οι μαθητές δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την ευκολία και την ποιότητα του μαθήματος. Συνεχίζουμε με προτεραιότητα το καλύτερο για τους μαθητές μας, και προσπαθούμε για την ενσωμάτωση των πιο σύγχρονων μέσων διδασκαλίας.

Φροντιστήριο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

Ταγματάρχου Γεωργούλη 44,  Αλεξάνδρεια

Τηλέφωνο: 2333026720

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *