ΛΙΣΣΑΒΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ posted by

Τι να μαγειρέψουμε τώρα που “Μένουμε σπίτι”

Τι να μαγειρέψουμε τώρα που “Μένουμε σπίτι”

Τώρα που “Μένουμε σπίτι” η Λισσάβω από το Ρουμλούκι μας προτείνει συνταγές μαγειρικής.

Σήμερα μας προτείνει βραστό για να δυναμώσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Για δωράκι, ένα γλυκό κορμό για επιδόρπιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *