ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τον περιορισμό της κυκλοφορίας στην Αλεξάνδρεια – δείτε!

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τον περιορισμό της κυκλοφορίας στην Αλεξάνδρεια – δείτε!

Συνεχίστηκαν το πρωί της Τρίτης 24 Μαρτίου 2020 οι συστηματικοί έλεγχοι του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αλεξάνδρεια για την εφαρμογή του μέτρου του περιορισμού της κυκλοφορίας.

Συναντήσαμε δύο ελέγχους, έναν στην είσοδο της Αλεξάνδρειας από το Νησέλι και έναν στο «τρίγωνο Μπαλτζή» κοντά στο δημοτικό στάδιο.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

6 Σχόλια

  • Ε για καμμία ωρα και μετά αντε γεια

  • Ναι και όλος ο συνοικισμός και ολα τα λαθροπιθηκια έχουν χαρτια;;;;; Όχι φυσικά αλλά ελέγχουν κατά τα άλλα. ρε δεν κόβεται το δούλεμα ου όλος ο μαχαλας γυρνάει σε όλοι την Ελλάδα ανεξέλεγκτος χωρίς χαρτιά και σας φταίνε όλοι οι πολίτες που τους υποχρεώνεται να πάνε στις δουλειές τους λες και αυτοί δεν μπορούν να νοσήσουν.

    • Λαθροπιθηκια;; είναι έκφραση αυτή ; φασίστας είσαι και τέτοιοι φασίστας δεν χωράνε στην ελλάδα ούτε στην αλεξάνδρεια γίνε άνθρωπος

    • Εσύ ρε φίλε είσαι της αστυνομίας και λες ότι ο μαχαλάς γυρνάει χωρίς χαρτιά γιατί εγώ δεν είδα στο βίντεο κανέναν από το μαχαλά αντίθετος είδα πολλούς ελλιναραδες στο δρόμο και αν δε κάνω λάθος υπάρχει και sms που βεβαιώνει ότι μπορείς να βγεις σταμάτησες κανέναν από το μαχαλά του ζήτησες τα χαρτιά του η το sms και δεν τα είχε ???

  • Μονο για τα αμαξια υπαρχει ελενχος στα πεζοδρομια δεν υπαρχει ελενχος ουτε καν για συστασεις . Αμα ειναι να γινεται κατι να γινεται οργανωμενα οπως γινεται και στις αλλες πολεις . Πιστευω απο αυριο να υπαρχουν αυστηροτερα μετρα ή στο μελλον τουλαχιστον

  • Ο γνωστός του γνωστού τον γνωστό οοοοοοοο γνωστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up