ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Απασχολείστε ευχάριστα και δημιουργικά τα παιδιά όσο ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!

Απασχολείστε ευχάριστα και δημιουργικά τα παιδιά όσο ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!

Ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά όσο ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ προτείνει το Dyslexia Centers Pavlidis Method Αλεξάνδρειας:

«Και τώρα; Πώς θα τα απασχολήσω;», κοινό ερώτημα και άγχος πολλών γονιών, αυτές τις ημέρες που για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, εξαιτίας του Κορωναϊού, τα σχολεία έκλεισαν για δύο εβδομάδες. Οι δημιουργικές απασχολήσεις είναι το καλύτερο που μπορούμε να τους προσφέρουμε!

Μία ιδέα που θα ξετρελάνει τους πιο μικρούς είναι να τους επιτρέψετε να δημιουργήσουν το προσωπικό τους φρούριο! κάτω από το τραπέζι τη τραπεζαρίας, Καλύψτε με ένα μεγάλο σεντόνι το τραπέζι της τραπεζαρίας και αφήστε τα να απολαύσουν τη κρυψώνα τους με τα βιβλία και τα παιχνίδια που αγαπούν!

Μία άλλη ιδέα που θα κρατήσει επί ώρες απασχολημένους τους μικρούς που αγαπούν τα αυτοκινητάκια, είναι να σχηματίστε αυτοκινητοδρόμους στο πάτωμα κάποιου χώρου του σπιτιού, χρησιμοποιώντας μονωτική ταινία.

Επιτραπέζια παιχνίδια και χειροτεχνίες είναι ακόμα μία λύση πρώτης τάξεως! Πλαστικά πιάτα και ποτηράκια μίας χρήσεως, κουτιά σε διάφορες διαστάσεις από συσκευασίες τροφίμων, κόλλα, ψαλιδάκι, πλαστελίνες, κραγιόνια ή μπογιές και πάνω απ΄ όλα η φαντασία σας, και φτιάξτε μαζί τα παιδιά σας πρωτότυπες κατασκευές που θα ενθουσιάσουν κι αυτά κι εσάς!

Για τα μεγαλύτερα παιδιά που χρησιμοποιούν υπολογιστή, υπάρχουν εκπαιδευτικά site που προσφέρουν δωρεάν εκπαιδευτικά παιχνίδια και δραστηριότητες σχετικά με τις τέχνες και τον πολιτισμό, όπως οι σελίδες του Μουσείου της Ακρόπολης και του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου. Ενδιαφέρουσες on line δραστηριότητες για παιδιά διαθέτουν και πολλά άλλα μουσεία και διεθνείς οργανισμοί του εξωτερικού. Ανάμεσά τους, o ιστότοπος της NASA για παιδιά, το Nasa ‘s Kids Club, οι ειδικές ενότητες «Through Children’s Eyes» της ιστοσελίδας του Μουσείου του Λούβρου, το Games and Colouring” του Μουσείου Βαν Γκονγκ .

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

☎️ Τηλέφωνο: 2333304949

E-mail: [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *