ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Έτοιμα τα Δημοτικά Σχολεία της Ημαθίας για την εξ’ αποστάσεων εκπαίδευση – εγγραφή 4.000 μαθητών

Έτοιμα τα Δημοτικά Σχολεία της Ημαθίας για την εξ’ αποστάσεων εκπαίδευση – εγγραφή 4.000 μαθητών

Την ετοιμότητα των Δημοτικών Σχολείων της Ημαθίας για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση ανακοίνωσε ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύσης Διαμαντόπουλος. 

Μέχρι σήμερα έχουν κάνει εγγραφή περίπου 4.000 μαθητές και έχουν συσταθεί 360 ψηφιακά τμήματα όπου συμμετέχουν εκατοντάδες εκπαιδευτικοί της Ημαθίας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Διαμαντόπουλος: “Με την εγγραφή 4.000 περίπου μαθητών έως σήμερα, με τη σύσταση 360 ψηφιακών τμημάτων και τη συμμετοχή εκατοντάδων εκπαιδευτικών, τα Δημοτικά Σχολεία της Ημαθίας είναι έτοιμα να ξεκινήσουν το Πρόγραμμα της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης”. 

3 Comments

  • Για τα φτωχά παιδιά που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση ,
    τι έκανε ο Κύριος;;;
    Μήπως να έκανε ένα αίτημα στο Υπουργείο ,
    μήπως να μας ανακοίνωνε πόσα παιδιά δεν μπορούν
    να είναι στο πρόγραμμα;;

  • Άκρως παραπλανητική και μονόπλευρη η δήλωση του αγαπητού κ. Διαμαντόπουλου.

    1. Από το Δημοτικό του γιου μου, λάβαμε ενημέρωση να στείλουμε e-mail αλλά ΚΑΜΙΑ ενημέρωση σχετικά με την εγγραφή του στο sch.gr, το οποίο είναι το βασικό εργαλείο τηλε-εκπαίδευσης του Δημοσίου.

    2. Το sch.gr κολλάει συνέχεια! Προσπαθήσαμε να κάνουμε εγγραφή την κόρη μας (πηγαίνει στο Γυμνάσιο) και μας πήρε 45 λεπτά καθώς και 27 συνεχόμενες προσπάθειες. Έτσι θα κάνουν μαθήματα; Μέχρι και ανέκδοτο βγήκε (‘Μόνο ο Τσακ Νόρις κατάφερε να μπει στο sch.gr).

    3. Υπάρχουν Δάσκαλοι (να μην αναφέρουμε ονόματα) οι οποίοι με δική τους πρωτοβουλία και προς τιμή τους, ξεκίνησαν μαθήματα από την αρχή της ‘καραντίνας’. Μήπως θα έπρεπε να αναλάβουν αυτοί την οργάνωση και καθοδήγηση των Δασκάλων – Καθηγητών με ανεξάρτητα εργαλεία (πέραν του sch.gr);

  • Φρίκη! Να θέλεις να πεις ψέμματα στην μάνα σου ότι δεν σας έβαλε να τίποτε ο δάσκαλος και να μην μπορείς, γιατί εκείνη σού ανοίγει τον λογαριασμό!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *