ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

“Ζούγκλα” η Καψόχωρα Αλεξάνδρειας: Μπήκαν τη νύχτα σε σπίτι ηλικιωμένης και απέσπασαν χρήματα

“Ζούγκλα” η Καψόχωρα Αλεξάνδρειας: Μπήκαν τη νύχτα σε σπίτι ηλικιωμένης και απέσπασαν χρήματα

Θύμα κακοποιών έπεσε 85χρονη γυναίκα στην Καψόχωρα του δήμου Αλεξάνδρειας τη νύχτα από την Παρασκευή 27 προς Σάββατο 28 Μαρτίου 2020. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις άντρες παραβίασαν το σπίτι της και με απειλή μαχαιριού κατάφεραν να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Η Ασφάλεια Αλεξάνδρειας έχει αναλάβει την αναζήτηση των κακοποιών και ερευνά το θέμα.

Όπως είναι λογικό η ηλικιωμένη γυναίκα έχει υποστεί σοκ μετά το συμβάν.

6 Comments

  • Πείτε την ασφάλεια μη τους βρει και τρομάξουν ας το αφήσει καλύτερα !θα πάρουν το μηνιάτικο τους τέλη του μήνα

  • O ένας δεν φορούσε μάσκα. Οι άλλοι δύο κάλυπταν τα πρόσωπά τους. Πάμε στοίχημα ότι είναι ζήτημα ωρών αυτοί οι αλήτες να πιαστούν? Δυστυχώς τα κλεφτρόνια την πάτησαν. Απλά εύχομαι να ισχύσει η δικαιοσύνη που είναι σε αναστολή (λές και δούλευαν) και να τους στείλει ισόβια. Αυτός που έδειξε το πρόσωπο …… Να προσέχει και τον αέρα που αναπνέει … Μεγάλε την έκατσες..

  • ΤΙ ΓΡΑΨΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ;;; ΣΟΥΠΕΡΜΑΚΕΤ;; Ή ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΚΩΔΙΚΟ..ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 8 ΓΙΣ ΚΛΟΠΕΣ

  • ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟ13033 ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΜΟ;ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ 150 € ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ.

  • Ξερουν ομως σε πια σπιτια μονοκατοικιες υπαρχουν ηλικιωμενοι μεγαλης ηλικιας και αν εχουν παρει την συναξη τους. Συνεχως κλοπες γινονται. Ο κλεφτης δεν θελει να εργαστει. Συνηθεια του ειναι. Ψαχνει εκτεθειμενα ατομα. Και παντα ειναι οι ηλικιωμενοι. Απο εκει βρισκει το ευκολο μεροκαματο. Απο χωριο σε χωριο και απο μαγαζι σε μαγαζι. απο πολη σε πολη κ.α. τωρα που οι κλεφτες βγαλανε μαχαιρι ως απειλη σε ηλικιωμενη θα εχουν τυψεις. εκτος αν δεν εχουν αισθηματα.

  • ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *