ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

«Η ανησυχία της Ρούμπι»: Το βιβλίο της POWER BOOK Girl για αυτήν την εβδομάδα

«Η ανησυχία της Ρούμπι»: Το βιβλίο της POWER BOOK Girl για αυτήν την εβδομάδα

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΠΙ

Εκδόσεις: Ψυχογιός Παιδί

Συγγραφέας: Τομ Πέρσιβαλ

Προτεινόμενη Ηλικία:3+ Ετών

Στη Ρούμπι αρέσει πολύ ο εαυτός της. Της αρέσει να κάνει κούνια και να εξερευνάει. Μια μέρα όμως ανακαλύπτει μια Ανησυχία. Στην αρχή μικρή όμως μέρα με την μέρα μεγαλώνει. Κανένας δεν την βλέπει πέρα από εκείνη. Είναι παντού δίπλα της. Η Ρούμπι δεν είναι πλέον ευτυχισμένη. Τι θα συμβεί όταν η Ρούμπι βρει ένα αγόρι μόνο στο πάρκο αρκετά λυπημένο με μια ανησυχία δίπλα του; Πως άραγε θα γίνουν πάλι ευτυχισμένοι;

Μια ευαίσθητη ιστορία γεμάτη ουσιαστικά και τρυφερά μηνύματα. Βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν την αξία του να μοιράζονται τις κρυφές Ανησυχίες τους όσο μικρές ή μεγάλες και αν είναι. Ελάχιστο κείμενο, άψογη και προσεγμένη εικονογράφηση κάνουν το βιβλίο δίκαια να έχει μια θέση ανάμεσα στις ιστορίες της παιδικής βιβλιοθήκης σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *