ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

«Υγεία – ομορφιά – μόδα» με τη Γιώτα Παπαδοπούλου: Ανταύγειες..

«Υγεία – ομορφιά – μόδα» με τη Γιώτα Παπαδοπούλου: Ανταύγειες..

Γράφει η Γιώτα Παπαδοπούλου*

Οι ανταύγειες είναι λεπτές τούφες οι οποίες είναι ομοιόμορφα κατανεμημένες μέσα στα μαλλιά και ξεκινούν από την ρίζα ως τις άκρες.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν αντικατασταθεί από το Baleyage, εγώ θα έλεγα ότι περισσότερο συνεργάζονται πλέον οι δύο τεχνικές μεταξύ τους παρά ανταγωνίζονται.

Όταν ακούμε την λέξη ανταύγειες το πρώτο χρώμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το ξανθό, οι ανταύγειες όμως είναι ιδανικές για να φωτίσουμε και τα καστανά μαλλιά ή ακόμα και τα πιο σκούρα.

Μπορούμε να έχουμε καφέ ανοιχτές αποχρώσεις, χάλκινες, κόκκινες, ξανθές ή ακόμα και σκούρες.

Είναι μια ωραία πρόταση για την ανανέωση των μαλλιών μας αφού μπορεί να εφαρμοστεί σε κάποια τμήματα των μαλλιών για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα ή σε όλα τα μαλλιά.

Γενικά μπορούν να γίνουν πολλοί συνδυασμοί στον τρόπο εφαρμογής της τεχνικής για να έχουμε ένα εναλλακτικό αποτέλεσμα το οποίο θα αποτυπώνει την πιο φρέσκια εκδοχή της κλασσικής ανταύγειας.

Οι συνδυασμοί χρωμάτων και οι μικρές αντιθέσεις μεταξύ τους είναι θα έλεγα το «κλειδί» για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να νιώθει ότι είναι κομμάτι της μόδας και εμείς οι κομμωτές – κομμώτριες έχουμε την ευθύνη για αυτό.

Όταν το καλοσκέφτομαι αυτή η ευθύνη είναι που με κάνει να χαίρομαι την κάθε μέρα που πηγαίνω στη δουλειά, επειδή ξέρω ότι το σήμερα δεν θα μοιάζει με το χθες.

Κάθε μέρα μπορώ να δημιουργήσω κάτι διαφορετικό, επειδή κάθε μέρα θα έρθω σε επαφή με κάποια – κάποιον από εσάς και εσείς είστε που μας εμπνέετε και μας βοηθάτε να βρούμε παρέα κάθε φορά κάτι καινούργιο.

* Η Γιώτα Παπαδοπούλου διατηρεί κομμωτήριο στην πόλη της Αλεξάνδρειας από το 1991. Θα το συναντήσετε στον πεζόδρομο στην οδό Εθν. Αντίστασης 32

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *