ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Μεγάλο ποσό για τους Ημαθιώτες σε παραβάσεις μέσα σε δύο μόλις μέρες

Μεγάλο ποσό για τους Ημαθιώτες σε παραβάσεις μέσα σε δύο μόλις μέρες

Με την χώρα μας να παρουσιάζει μια πολύ καλή εικόνα σε σχέση με την εξέλιξη της πανδημίας και την παράταση των μέτρων μέχρι τις 4 Μαΐου να είναι πιθανότατα και η τελευταία, αν κάτι δεν «στραβώσει» την τελευταία στιγμή, η κατάργηση του SMS στο 13033 ή των έντυπων βεβαιώσεων που είναι απαραίτητες για τις μετακινήσεις μας εντός και εκτός νομού, θεωρείται θέμα χρόνου.

Ωστόσο, όπως καθημερινά υπενθυμίζεται από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, μέχρι την ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό για τη σταδιακή άρση τους, τα μέτρα ισχύουν κανονικά, καθημερινά και για όλους. Για τον εντοπισμό παραβάσεων μεταξύ πεζών και οδηγών, διενεργεί 24ωρους ελέγχους η Αστυνομία, με κλιμάκια σε όλη την Ημαθία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του veriotis.gr, την Πέμπτη βεβαιώθηκαν 33 παραβάσεις σε πεζούς και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150€, καθώς και 7 παραβάσεις σε οδηγούς που επιχείρησαν να μετακινηθούν άσκοπα εκτός Ημαθίας. Αριθμός ρεκόρ σε «300άρια» στην Ημαθία από τη στιγμή που επιβλήθηκαν τα μέτρα. Και στους 7 οδηγούς επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300€, ενώ τους αφαιρέθηκαν οι πινακίδες των οχημάτων τους για 60 ημέρες.

Την Παρασκευή πάλι, οι Ημαθιώτες φαίνεται πως παρασύρθηκαν από τον ανοιξιάτικο καιρό και ξεχύθηκαν στους δρόμους, με 64 από αυτούς να «πιάνονται» χωρίς βεβαίωση ή SMS, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο 150€ έκαστος. Παράλληλα, 3 ήταν τα οχήματα που εντοπίστηκαν να επιχειρούν άσκοπη μετακίνηση εκτός Ημαθίας. Στους 3 οδηγούς επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300€ και η αφαίρεση πινακίδων, ενώ πρόστιμο 300€ επιβλήθηκε και στον συνεπιβάτη του ενός οχήματος.

Κοινώς, αν τα βάλουμε κάτω, 17.850€ σε δύο ημέρες πλήρωσαν οι Ημαθιώτες σε ένα διήμερο για τις άσκοπες μετακινήσεις τους. Το νου σας, γιατί ακολουθεί ΣΚ και Πρωτομαγιά!

1 Comment

  • Να πως θα γίνω Ταξίαρχος….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *