ΤΟΠΙΚΑ posted by

Δύο μήνες κλειστά τα καφέ – μπαρ: Μας μίλησαν ιδιοκτήτες και προσωπικό του COEN στην Αλεξάνδρεια

Δύο μήνες κλειστά τα καφέ – μπαρ: Μας μίλησαν ιδιοκτήτες και προσωπικό του COEN στην Αλεξάνδρεια

Στο COEN Bros Bar στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας βρεθήκαμε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Μαΐου 2020.

Συνομιλήσαμε με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος και με το προσωπικό.

Δείτε τι μας είπαν:

6 Σχόλια

  • τον trump oταν τον ρώτησαν για τους νέους που έμειναν αυτόν τον καιρό άνεργοι ειπε:τόσες εταιρείες μεταφορών τοσα super market κ.α. ψαχνουν άτομα για δουλεια,ας πάνε εκει να δουλέψουν.ΕΣΕΊΣ τόσες μέρες καθόσαστε γιατί δεν πάτε στα χωράφια για δουλεια τωρα που ψάχνουν εργατικά χέρια?

    • Πιάσε πρώτα τσάπα εσύ αρχιτεμπελαρε του κερατά και εμείς θα σε ακολουθήσουμε από πίσω.. δικαστή του καναπέ.

    • Bob πρεπει να εξεταστεις για νοηματικη νοημοσυνη. Χρειαζεσαι βοηθεια. Εισαι εκτος θεματος. Ακου πρωτα τι ειπαν οι καταστηματαρχες και μετα σχολιαζε! Δεν μας ενδιαφερει ο trump. Η ελλαδα μας ενδιαφερει.

  • απο την γραφή φαίνεται ποιος είσαι και ΤΙ εισαι.εμένα θα με ανησυχούσε το ΤΙ αν μου το λέγανε.περαστικά στους Έλληνες Ελλάδα.

  • Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες και τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία. Πολλά από τα αιτήματα σας είναι δίκαια. Σας άκουσα για την μείωση του ΦΠΑ και είναι δίκαιο. Δεν άκουσα όμως από εσάς, αλλά ούτε και από τον δημοσιογράφο να σας ρωτά το ποιο απλό. Η τυχόν μείωση του ΦΠΑ θα έχει ανταπόκριση στους πελάτες? Ποιο απλά θα υπάρχει μείωση στις τιμές των αγαθών που θα σερβίρεται στους πελάτες σας, η θα μείνουν οι τιμές αμετάβλητες?

    • πάνε για να βγάλουν τα σπασμένα.Ποια μείωση?Η βενζίνη σε Πολιτείες τις Αμερικής έχει 20 σεντς το πολύ το λίτρο.εδώ έχει αγκιλωθει γυρω στο 1.30.και εσεις περιμενετε να ρίξουν τις τιμές.Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up